Zamena baterije za Huawei P9 lite u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil garantovano je pouzdana i sugurna. Mi smo tim servisera koji već dugo godina obavlja za vas najrazličitija softverska i hardverska servisiranja i u domenu svog posla smo perfektni.

Zato, u slučaju da je potrebno zameniti bateriju na vašem P9 lite, mirne duše možete odabrati servis Doktor Mobil jer je naša usluga sinonim za kvalitet.

zameniti bateriju huawei p9 lite

Huawei P9 lite – Operativni sistem na kome radi je Android 6.0 (Marshmallow), koji je moguće nadgraditi do 7.0 (Nougat). Procesor koji koristi je HiSilicon Kirin 650 (16 nm). Njegova interna memorije može biti proširena i do 256 GB umetanjem microSD kartice.

Glavna kamera  ovog uređaja ima 13 MP (LED flash, panorama, HDR), a prednja selfi kamera dolazi sa 8 MP. Kapacitet baterije je 3000 mAh.

Za Huawei P9 lite, možda je zanimljivo izdvojiti i da poseduje senzor za očitavanje otisaka prsta što predstavlja svojevrstan sistem zaštite vaših podataka.

Da li je mom Huawei P9 lite potrebna zamena baterije?

Čim ste u nedoumici i sumnjate da sa baterijom vašeg mobilnog telefona nešto nije uredu, velike su šanse da je vreme za novu. Svakako, uvek možete svoj Huawei P9 lite dostaviti servisu Doktor Mobil kako bismo mi pouzdano proverili da li mu je zaista potrebna zamena baterije.

p9 lite zamena baterije

Neke od naznaka da je postojeća baterija dotrajala su neobično dugo punjenje, rapidno pražnjenje baterije, ali i nemogućnost da se prilikom punjenja dostigne maksimalni kapacitet od 100%. Sve ovo zajedno, ali i svaka stavka za sebe, jasno ukazuje da je vreme za zamenu baterije na Huawei P9 lite.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil menja bateriju na Huawei P9 lite

Huawei P9 lite povodom zamene baterije često stiže u naš servis, gde ga obučeni serviseri uvek sačekaju spremni i orni za rad. I nakon temeljne dijagnostike kreće akcija.

Sa puno pažnje i predanosti uklanjamo oštećenu ili dotrajalu bateriju vašeg mobilnog telefona P9 lite i menjamo je novom. Iako u veštim rukama naših servisera ovo deluje lako i jednostavno, u pitanju je vrlo složen i delikatan posao za koji je potrebno znanje, iskustvo, veština, ali i odgovarajuća oprema.

Upit o ceni zamene baterije za Huawei P9 lite

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored zamene baterije za Huawei P9 lite, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil, možete zameniti bateriju i za druge modele mobilnih telefona ovog brend. A u okviru Huawei servisa, osim zamene baterije nudimo vam i druge softverske i hardverske usluge.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena