Zamena baterije za Huawei Y6 2018 je siguran postupak kada ga vrši Doktor Mobil, jer kada vas baterija izneveri potreban vam je neko ko će je zameniti lako, povoljno i sigurno, a mi smo pravi izbor jer posedujemo sve navedene kvalitete.

Tvrdimo da je Doktor Mobil zaista odlično rešenje kada je u pitanju zamena baterije za vaš mobilni telefon jer sa nama nema nikakvih opasnosti od oštećenja samog uređaja, a svakako ćemo se potruditi i da ova „operacija“ traje što kraće, što je samo još jedna od prednost naše usluge.

Huawei Y6 2018 - zamena baterijeHuawei  Y6 2018 – još jedan moderan i pouzdan model rastuće Kineske kompanije. Inicijalno je Y serija ovog brenda bila namenjena manje zahtevnim korisnicima kojima su dovoljne bazične funkcije, ali i svima čija je platežna moć nešto niža od one koju je potrebno da imate za neke modele Huawei telefona.

Sa razvojem i usavršavanjem mobilnih telefona, generalno, Huawei Y serija dobila je i svoju najnoviju verziju za 2018. godinu – Huawei Y6 2018.

Ugrađena baterija ima 3000 miliamperčasa, što bi pri umerenom koršćenju trebalo da bude dovoljno za oko dva dana „života“. Za ovaj model, nažalost, nije dostupna mogućnost brzog punjenja.

Kada je za Huawei Y6 2018 potrebna zamena baterije?

Svakom mobilnom telefonu koji se ubrzano prazni, a sporo puni, verovatno je neophodna zamena baterije, koju možete izvršiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Vi ćete kao korisnik moći jako dobro da procenite kada se značajno skrati životni vek baterije na telefonu koji koristite. Ako, pak, smatrate da to nije dovoljno, serviseri našeg tima će to pouzdano utvrditi nakon što provere sam uređaj.

Dakle, ako bateriju ne možete napuniti do kraja, prazni se znatno brže, a puni sporije nego inače, vreme je da se uradi zamena baterije za vaš Huawei Y6 2018. Nemojte odlagati servis, već mobilni telefon što pre donesite u Doktor Mobil kako bismo mu pomogli da ponovo postane izdržljiv i pouzdan.

Ko menja bateriju na Huawei Y6 2018 mobilnom telefonu?

Naše dugogodišnje iskustvo pokazalo je da i laici menjaju bateriju na Huawei Y 2018 ili bar pokušavaju, što svakako nije pametno i može vas skupo koštati. Ukoliko posedujete baš ovaj model telefona već znate da on dolazi sa integrisanom, odnosno ugrađenom baterijom, pa se nipošto nemojte samostalno upuštati u ovu avanturu jer posledice mogu biti fatalne.

Za zamenu ugrađene baterije na Huawei Y6 2018 neophodna je specijalizovana oprema, adekvatna obuka, ali i relevantno praktično iskustvo. Sve navedeno, a pored toga i visok nivo odgovornosti, poseduju serviseri koji rade za Doktor Mobil. Zato zamenu baterije prepustite nama.

Doktor Mobil će bateriju na vašem Huawei Y6 2018 zameniti bez ikakvog rizika po sam uređaj. I pošto smo svesni koliko je u današnje vreme bivstvovanje bez mobilnog telefona teško, gotovo i nemoguće, daćemo sve od sebe da zamenu završimo u najkraćem mogućem roku.

Upit o ceni zamene baterije za Y6 2018

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Na nas se uvek možete osloniti kada je u pitanju servis Huawei mobilnih telefona. Zamena baterije za Huawei Y6 2018 je samo „kap u moru“ naše bogate ponude. Mi smo zaista pravi maheri za sve hardverske i za softverske popravke, tako da na nas možete računati u najrazličitijim mogućim situacijama kada vaš pametni telefon zakaže.

   

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena