Zamena baterije za iPhone XR biće obavljena profesionalno i sigurno ako servisiranje prepustite servisu Doktor Mobil, a pretpostavljamo da za sebe uvek birate ono što je provereno i garantovano uspešno, baš kao što je naša usluga.

Hteli mi to da priznamo ili ne, svi mi imamo neke ustaljene obrasce ponašanja i sisteme vrednosti od kojih ne odstupamo tako lako. Upravo to je i jedan od razloga zbog kojih veliki broj mobilnih telefona završi u našim rukama. Mi tradicionalno negujemo saradnju sa starim korisnicima, ali uz pomoć kvaliteta i poverenja koje smo već stekli, iz dana u dan dobijamo nove mušterije koje su odabrale Doktor Mobil za sva potrebna servisiranja, pa i za zamenu baterije na iPhone XR.

iPhone XR - slika 1iPhone XR – Ovaj mobilni telefon predstavlja pokušaj Apple-a da korisnicima omogući odličan uređaj poput iPhone XS, ali po nešto nižoj ceni, što je i postignuto.

Ono što je i kod ovog modela ostalo isto je standardni elegantni i prepoznatljivi dizajn i moćni A12 Bionic procesor. Pored toga, osim što nije dualna, slobodno možemo reći da je zadnja kamera ovog mobilnog telefona od 12 MP podjednako perfektna kao i ona na njegovoj skupljoj verziji.

Iako je Apple imao jako težak zadatak da napravi ustupak u vidu nešto niže cene, a da ipak ne odstupi od moćnih performansi i kvaliteta koji mu je zaštitni znak, sve veće interesovanje za ovaj mobilni telefon svedoči o tome da je ova kompanija još jednom odradila sjajan posao i tržištu ponudila odličan uređaj.

Kada je potrebno zameniti bateriju za iPhone XR?

Baterija na ovom mobilnom telefonu generalno nema veliki kapacitet. Teško da je 2942 mAh dovoljno da isprati celodnevno aktivno korišćenje brojnih zanimljivih funkcija XR-a. Ipak, sa novom i potpuno ispravnom baterijom možda i ima šanse da “preživi dan”, ali ukoliko je oštećena ili dotrajala odmah treba zameniti bateriju mobilnog telefona iPhone XR.

Ukoliko blagovremeno zamenite nepouzdanu bateriju iPhone XR izbeći ćete brojne situacije u kojima ne možete da se oslonite na svoj telefon jer se naprosto neočekivano brzo prazni. U takvim slučajevima ne treba odlagati servisiranje, jer kome treba uređaj koji se svaki čas gasi?!

iPhone XR - slika 2

Ko uspešno menja bateriju na iPhone XR?

Možda ste već čuli da iPhone XR ima integrisanu bateriju, ali vam isto tako možda i nije najjasnije šta to zapravo znači. Kako bismo vam što “plastičnije” predstavili ovu temu, napravićemo paralelu između starijih mobilnih telefona i iPhone XR.

Na mnogim starijim modelima telefona bateriju ste vrlo jednostavno mogli samo izvaditi kada god poželite, dok sa većinom novih pametnih telefona to nije slučaj jer su njima baterije ugrađene u sam uređaj. Na osnovu toga verovatno i sami možete zaključiti da bateriju na iPhone XR može ukloniti i zameniti samo stručno lice.

Ukoliko želite da zamena baterije na vašem iPhone XR bude obavljena stručno, ali i efikasno i pouzdano, obratite se servisu mobilnih telefona – Doktor Mobil, jer ste sa nama apsolutno sigurni da je uspeh servisiranja zagarantovan.

Upit o ceni zamene baterije za iPhone XR

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:

  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Osim zamene baterije, Doktor Mobil u sklopu svog iPhone servisa za vaše mobilne telefone brenda Apple efikasno vrši brojne softverske i hardverske intervencije.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena