Zamena baterije za iPhone XS mnogo puta je uspešno obavljena u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil, koji se nalazi u Beogradu. Mi smo želeli da kvalitetno servisiranje bude dostupno i Beograđanima, ali i drugim žiteljima Srbije, pa smo vam omogućili da nam svoj mobilni telefon pošaljete nekom od kurirskih službi kako bismo ga popravili.

slika 1

iPhone XS – ovaj model iPhone-a  korisnici su počastili epitetom NAJ. Okarakterisali su ga kao najbrži, najlepši, najbolji, najskuplji. Sa druge strane, neki su i mišljenja da on ne donosi ništa novo u odnosu na prethodnike.

Procesor ovog uređaja je A12 Bionic koji podržava pet triliona operacija u sekundi što je svakako i više nego impresivno. Osim toga, Apple je napravio značajan pomak i po pitanju glavne kamere koja sada ima više piksela, novi procesor signala i stereo u audio i video zapisima.

Po pitanju dizajna XS nije doneo neke značajne promene, što mu i nije minus, jer ljubitelji iPhona uglavnom uživaju u postojećem modernom i elegantnom izgledu.

Da li je mom iPhone XS potrebna zamena baterije?

Ukoliko niste sigurni da li je potrebno zameniti bateriju za vaš iPhone XS, Doktor Mobil to može proveriti za vas. Najsigurniji način da saznate da li je servis uopšte potreban jeste da dijagnostiku prepustite profesionalcima našeg tima.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

   Servisi mobilnih telefona Doktor Mobil

   Nalazimo se na 2 lokacije

   Servis mobilnih telefona Novi Beograd

   kod Fontane

   Bulevar Zorana Đinđića 132

   Servis mobilnih telefona Beograd, Centar

   pored Beogradjanke

   Kralja Milana 15

   Mada, naše bogato iskustvo koje smo stekli tokom godina, pokazalo je da u velikom broju slučajeva vi i sami znate kada sa baterijom „nešto nije uredu“: Možda nemate potrebnu opremu kojom biste to sa sigurnošću utvrdili, ali odlično poznajete rad svog telefona, pa nije ni malo čudno što gotovo nepogrešivo prepoznate kada je potrebna zamena baterije za iPhone XS koji posedujete.

   Glavni „signali“ koji su pokazatelji da je baterija oštećena ili dotrajala su njeno ubrzano pražnjenje, a sporo punjenje. U nekim slučajevima može se čak desiti i da punjenje nije moguće uopšte ili nije moguće do potpunog kapaciteta, odnosno do masksimalnih 100%. Ako primetite neki od ovih znakova, obratite se Doktor Mobil servisu da bismo efikasno zamenili bateriju na vašem iPhone XS.

   Da li mogu samostalno da zamenim bateriju za iPhone XS?

   Videli smo telefone sa različitim „kvarovima“ i oštećenjima, ali ubedljivo najozbiljnije situacije proizilaze upravo iz nestručniih pokušaja zamene baterije na mobilnim telefonima novije generacije. Doktor Mobil je, nažalost, često svedok da sami pokušavate da preuzmete stvar u svoje ruke, a da nam nakon neuspeha dostavite mobilni telefon koji ni na koji način nije moguće osposobiti za dalje funkcionisanje.

   Baterija na iPhone XS je integrisana i uspešno je može zameniti samo obučeni serviser „naoružan“ potrebnom opremom. Zato zamenu baterije za XS prepustite profesionalcima kakve okuplja servis mobilnih telefona Doktor Mobil.

   slika 2

   Koliko košta zamena baterije na iPhone XS mobilnom telefonu?

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

    Pozovite i zakažite termin

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma:

    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    Doktor Mobil će pre svega kvalitetno i pouzdano zameniti bateriju na vašem iPhone XS. Pored toga, svakako morate imati u vidu da je sa nama garantovano da će servis biti obavljen unajkraćem mogućem roku u datom trenutku i po pristupačnoj ceni.

    U sklopu iPhone servisa, pored zamene baterije Doktor Mobil efikasno vrši i sve druge softverske i hardverske popravke.

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena