Zamena baterije za LG G6 u Doktor Mobil servisu u Beogradu

U centru Beograda u Doktor Mobil servisu efikasno, uspešno i kvalitetno vršimo zamenu baterije za LG G6. Pa, ukoliko je ova servisna usluga potrebna i vama, možete nas posetiti kako bismo to rešili, na obostrano zadovoljstvo.

Mi se uvek svojski trudimo da naš radi pre svega karakteriše kvalitet, a zatim i da sve obavimo što povoljnije i u najkraćem mogućem roku koji je izvodljiv u datom trenutku.

lg g6 zamena baterije

LG G6 – Ovaj mobilni telefon izgleda poput većine modernih uređaja ove vrste – elegantno i skladno. Tome doprinosi staklo i sa prednje i sa zadnje strane koje je uokvireno metalnim ramom.

Radi na operativnom sistemu Android 7.0 (Nougat), koji je moguće nadgraditi do Android 8.0 (Oreo). Ima 4 GB radne memorije i 32/64/128 GB interne memorije koju možete koristiti za skladištenje različitih privatnih sadržaja poput snimaka, fotografija, različitih dokumenata i slično. A ako vam to nije dovoljno, uz microSD karticu moguće je proširenje unutrašnje memorije i to do 512 GB.

Da li mi je potrebna zamena baterije za LG G6?

Čim se pitate, sumnjate i u nedoumici ste da li je vreme za zamenu baterije za LG G6, velika je verovatnoća da je to osnovano. Ali nema nikakvog razloga da vi sami pokušavate to da utvrdite jer vam je naš provereni servis uvek na raspolaganju.

Napomenuli bismo da su “simptomi” pokvarene ili oštećene baterije LG G6 – brzo pražnjenje, sporo punjenje, nemogućnost punjenja, ali i punjenje samo do odeređenog procenta kapaciteta (nije moguće dosegnuti potpunih 100%).

LG G6 zamena baterije u Doktor Mobil servisu

Vi zaista ne morate da znate da li je vašem LG G6 mobilnom telefonu potrebna zamena baterije ili nešto drugo jer naš servis Doktor Mobil pre samog servisiranja vrši detaljne i opsežne pretrage kako bismo precizno i pouzdano utvrdili šta je uzrok smetnji u radu, odnosno kvara.

Ako ustanovimo da je reč o neispravnoj ili oštećenoj bateriji, jednostavno i lako ćemo je zameniti. A vi ćete sigurno biti potpuno zadovoljni zamenom baterije za LG G6 jer smo mi profesionalci koji kvalitetno i precizno obavljaju ovu intervenciju.

zamena baterije lg g6

Cena zamene baterije za LG G6

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš rad odlikuje kvalitet i efektivnost, ali se pored toga trudimo i da budemo što pristupačniji kako bi svako mogao sebi da priušti pouzdan i proveren servis kakav je Doktor Mobil.

Pored zamene baterije za LG G6 u okviru našeg LG servisa mobilnih telefona, mi vršimo i brojne druge servisne intervencije, pa ne oklevajte, već nas posetite da zajedno prevaziđemo probleme koje imate sa mobilnim telefonom.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button