Zamena baterije za Samsung Galaxy J6 u servisu Doktor Mobil

Jedan od glavnih aduta za pouzdan i dosledan rad mobilnog telefona je ispravna i potpuno funkcionalna baterija, pa vam stoga naš servis Doktor Mobil nudi zamenu baterije za Samsung Galaxy J6, ako je ona dotrajala ili oštećena na bilo koji način.

samsung galaxy j6 zamena baterije

Samsung Galaxy J6 (J600) – Ako se odlučite za uređaj koji dolazi iz Samsunga, svakako ne možete pogrešiti jer njihovo ime podrazumeva dobar i kvalitetan telefon, kakav je i Galaxy J6.

Galaxy J6 ima glavnu kameru od 13 MP i prednju “selfi” kameru od 8 MP. Pošto ćete sigurno mnogo fotografisati, biće vam potrebna i sva raspoloživa interna memorija od 32/64 GB, a ako vam to niije dovoljno uz microSD karticu možete dobiti 256 GB. Ovaj telefon radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo), a rad je podržan procesorom Exynos 7870 Octa (14 nm).

Poseban osvrt napravićemo na bateriju koja kod Samsung Galaxy J6 ima 3000 mAh. Reč je o integrisanoj, odnosno ugrađenoj ili neuklonivoj litijum-jonskoj bateriji. Njen kapacitet dovoljan je za i do 21h razgovora.

Kako promeniti bateriju za Galaxy J6?

Kao što smo pomenili, baterija Galaxy J6 mobilnog telefona je integrisana što podrazumeva da je nije moguće zameniti tako lako kao kod nekih mobilnih telefona koji imaju bateriju koju je jednostavno izvaditi iz telefona.

Za zamenu baterije Samsung Galaxy J6 biće vam potrebna adekvatna oprema, ali i znanje i veština koje poseduju samo obučeni i iskusni serviseri kakvi su u našem Doktor Mobil servisu.

Znamo de se u određenim slučajevima, neki od vas odluče da zamenu baterije za Galaxy J6 preuzmu na sebe, što obično dovodi do većih oštećenja samog telefona koje kasnije nije moguće sanirati ili, čak iako je moguće, to iziskuje značajna finansijska sredstva. Ili, da rezimiramo, pokušaj samostalne zamene baterije vam se nikako ne isplati.

zamena baterije za samsung galaxy j6

Ko menja bateriju Samsung na Galaxy J6?

Već smo pomenuli da je prilikom ove servisne intervencije najvažnije ne oštetiti sam uređaj, a zatim i pouzdano rešiti problem dotrajale ili oštećene baterije.

Odličan rezultat rada, odnosno servisiranja, dobićete ako zamenu baterije na Samsung Galaxy J6 poverite stručnom timu servisa Doktor Mobil. Mi vam svojom stručnošću, ali i dugim radnim vekom, garantujemo uspeh ovog poduhvata.

Upit o ceni zamene baterije Samsung Galaxy J6

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis Samsung mobilnih telefona pokriva sve servisne intervencije za mobilne uređaje koji dolaze iz ove kompanije. A, od mnogih, ovog puta smo izdvojili baš zamenu baterije i to za Samsung Galaxy J6.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button