Zamena baterije za Samsung Note 8 u Doktor Mobil servisu

Zamena baterije za Samsung Note 8 može biti uspešno realizovana u našem servisu mobilnih telefona – Doktor Mobil.

Kada vam zatreba siguran i proveren servis, setite se nas. Mi smo eksperti u svom poslu i kvalitetno, ali i pristupačno, rešićemo sve poteškoće koje imate sa svojim mobilnim telefonom, bilo da je reč o zameni baterije za Note 8, ili nekoj drugoj softverskoj ili hardverskoj intervenciji.

zamena baterije za samsung note 8

Samsung Note 8 – kvalitet i elegantan dizajn u jednom telefonu. Prednje staklo kombinovano sa aluminijumskim ramom odaje utisak modernog i skladnog uređaja, a procesor Exynos 8895 Octa (10 nm) obećava sigurnost u radu.

Operativni sistem ovog uređaja je Android 7.1.1 (Nougat), koji je moguće nadgraditi do Android 8.0 (Oreo). Memorija kojom raspolaže je 6 GB RAM i 64/128/256 GB interne memorije, a moguće je i proširenje do 512 GB (uz microSD). Izdvojili bismo i kamere od kojih je glavna dualna – 12 MP + 12 MP, a prednja “selfi” kamera raspolaže rezolucijom od 8 MP.

Ne možemo a da ne pomenemo i samu bateriju mobilnog telefona Samsung Note 8 koja ima 3200 mAh, a to bi trebalo da “pokrije” 22h razgovora. Istaći ćemo i da je za ovaj model dostupna mogućnost brzog punjenja.

Samsung Note 8 – zamena baterije

Ako je baterija dotrajala ili oštećena, vi praktično nikada ne možete da računate na svoj telefon, jer jako često “preti” da će se ugasiti i ostaviti vas na cedilu. Kako biste u potpunosti mogli da se oslonite na svoj Samsung Note 8, dođite u naš Doktor Mobil, servis mobilnih telefona, kako bismo vam dotrajalu ili oštećenu bateriju zamenili novom.

Kada telefon počne neobično brzo da se prazni, sporo puni ili se uopšte ne može napuniti – vreme je za promenu baterije na Note 8. Nema potrebe da to odlažete jer ova servisna intervencija, sa stručnjacima Doktor Mobil servisa, ni na koji način ne može ugroziti vaš uređaj.

Pošto je baterija ovog uređaja integrisana, ugrađena ili neukloniva, svaki amaterski pokušaj njene zamene vrlo lako može dovesti do većeg oštećenja samog telefona, pa vam prijateljski savetujemo da to ipak prepustite profesionalcima koji su u tome iskusni, a, pritom, na raspolaganju imaju i sav potreban alat za ovo servisiranje.

Zamena baterije za Samsung Note 8 sa Doktor Mobil servisom biće uspešna, kvalitetna i temeljna, a to vam garantuje i naš tim, a i naš dugogodišnji “staž” u ovom poslu. Vaše je samo da nas posetite, a mi ćemo se pobrinuti za sve drugo.

note 8 promena baterije

Cena zamene baterije za Note 8

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Vaše ime (obavezno):

Vaša e-pošta (obavezno):

Model telefona (obavezno):

Poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Doktor Mobil se pored kvaliteta, trudi da vi budete zadovolji i brzinom servisiranja, ali i cenom ove usluge, pa nastojimo da uvek budemo što je moguće povoljniji, ali pod uslovom da to ne ugrožava sam kvalitet servisa.

U svojoj ponudi imamo servis Samsung mobilnih telefona koji, pored zamene baterije, obuhvata i druge softverske i hardverske intervencije vaših telefona.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button