Zamena displeja na LG G Flex 2 u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu u mogućnosti smo da Vam ponudimo efikasnu profesionalnu pomoć ukoliko imate problem sa neispravnim ili oštećenim displejem na svom smartfonu. Uslugu zamene ekrana na LG G Flex 2 pametnom telefonu naša vrlo iskusna i stručna serviserska ekipa pružiće Vam sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno.

Zamena displeja na LG G Flex 2 u servisu mobilnih telefona Doktor MobilLG G Flex 2 je interesantan mobilni telefon tipičnog LG-jevskog vizuelnog izgleda (druga generacija „fleksibilnog“ modela), sa velikim zakrivljenim (konkavnim) kapacitivnim P-OLED touchscreen ekranom visoke rezolucije (Full HD, 1080 x 1920 piksela) i dijagonale 5.5 inči, koji ima i Gorilla Glass 3 zaštitu.

Ovaj uređaj odličnog kvaliteta radi na OS Android 5.0.1 (Lollipop), sa osmojezgarnim procesorom uz koji dolazi 2 ili 3 GB RAM i 16 ili 32 GB interne memorije (proširive microSD karticom do 256 GB), a tu su i kamere od 13 MP (leđna, sa dvotonskim LED blicem, optičkom stabilizacijom slike i laserskim autofokusom) i 2.1 MP (selfi). Autonomiju u radu mu pruža integrisana baterija od 3000 mAh.

Zamena ekrana na LG G Flex 2

Pucanje, lomljenje ili neka druga vrsta oštećenja ekrana na mobilnom telefonu dosta je česta pojava, naročito pri ispadanju uređaja ili direktnijem udarcu u displej, a u takvom razvoju situacije, po prirodi stvari, u nešto većem riziku su upravo smartfoni sa prostranijim ekranima, kakav je i model G Flex 2.

Ako pri tome ustanovite da LCD uređaja ne daje sliku kako treba, tač skrin ne reaguje na dodir ili je puklo ili napuklo staklo, jasno je da je u pitanju ozbiljniji kvar koji zahteva zamenu kompletnog ekrana.

Ipak, i za takav problem ima „leka“, jer specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vrši pouzdanu i efikasnu popravku, odnosno ugradnju novog ekrana na telefon.

Operaciju zamene ekrana na LG G Flex 2 mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti sigurno, bezbedno (bez bilo kakvog rizika), a takođe i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ekrana na LG G Flex 2

Cena zamene displeja na LG G Flex 2 smartfonu u našem servisu mobilnih telefona je povoljna. Za više informacija o ceni ili roku za zamenu ekrana, najbolje je da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljete pisani upit kroz formu koja se nalazi u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Uz kvalitetnu i efikasnu uslugu zamene ekrana, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pouzdano vrši i mnoge druge specijalističke intervencije, kao što su dekodiranje LG telefona, servis LG mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na uređajima ovog brenda) i zamena baterije na mobilnim telefonima.