Zamena displeja na LG K4 2017

Polomljen, oštećen ili neispravan ekran na mobilnom telefonu trebalo bi blagovremeno zameniti novim, kako bi Vam uređaj normalno i nesmetano funkcionisao, a naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na raspolaganju da profesionalnu operaciju zamene ekrana na LG K4 2017 pametnom telefonu za Vas obavi sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno.

Zamena displeja na LG K4 2017 – servis mobilnih Doktor Mobil u BeograduLG K4 2017 je jeftiniji model mobilnog telefona koji u osveženoj verziji za 2017. donosi solidan kapacitivni IPS LCD touchscreen dijagonale 5.0 inči (rezolucija mu je 480 x 854 piksela) koji poseduje i Gorilla Glass 3 zaštitu.

Ovaj uređaj pristojnih performansi radi na OS Android 6.0.1 (Marshmallow), pokreće ga četvorojezgarni procesor na 1.1 GHz, uparen sa 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (ona se microSD karticom može povećati do maksimalnih 32 GB), a tu su i podrška za LTE (4G) i dve kamere sa senzorima od po 5 MP (primarna ima LED blic, autofokus i HDR funkciju), dok je za autonomiju u radu zadužena uklonjiva baterija kapaciteta 2500 mAh.

Zamena ekrana na LG K4 2017

I ekrane koji imaju neku od poznatih zaštita, kao što je Gorilla Glass na ovom modelu smartfona, treba pručuvati od udaraca, pošto bi se pri ispadanju uređaja na grublju površinu (npr. kamen, beton, asfalt…) relativno lako moglo desiti da se displej slomije, izgrebe ili jednostavno prestane da radi.

U takvoj situaciji najbitnije je ustanoviti kakvo je stanje njegove funkcionalnosti, jer ako vidite da LCD ne prikazuje normalno sliku, tačskrin ne reaguje kako treba na dodir ili je staklo puklo ili naprslo, jasno je da je u pitanju veće oštećenje koje zahteva zamenu kompletnog ekrana.

Ukoliko imate takav problem na pametnom telefonu, izvolite, javite se servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo uraditi stručnu dijagnostiku i efikasnu popravku Vašeg mobilnog uređaja.

Naša iskusna i pouzdana ekipa servisera uslugu zamene ekrana na LG K4 2017 mobilnom telefonu pružiće Vam sigurno, bezbedno (bez ikakvog rizika po smartfon) i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ekrana na LG K4 2017

Konkretnije informacije o ceni zamene displeja na LG K4 2017 smartfonu u našem servisu mobilnih telefona i roku za završetak te operacije, možete dobiti slanjem pisanog upita preko forme u nastavku ovog teksta, a možete nas i pozvati na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i pouzdano rešava sve hardverske i softverske probleme na pametnim telefonima, a pored opisane zamene ekrana ili displeja, efikasno pružamo i usluge dekodiranja LG telefona, servisa LG mobilnih telefona, zamene baterije na mobilnim telefonima i mnoge druge.

  • Mobilni svet Doktor Mobil