Bilo da ste svoj mobilni telefon ispustili na neku grubu podlogu ili je njegov displej pretrpeo direktan udarac, ako je došlo do ozbiljnog oštećenja ekrana slobodno se obratite specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo za Vas nastali problem rešiti sigurnom i bezbednom zamenom ekrana na Microsoft Lumia 540 mobilnom telefonu.

Zamena ekrana na Microsoft Lumia 540 u servisu Doktor MobilMicrosoft Lumia 540 je pametni telefon iz nižeg cenovnog ranga koji u plastičnom kućištu poznatog Lumia dizajna dolazi sa podrškom za Dual SIM i kapacitivnim IPS LCD ClearBlack touchscreen ekranom dijagonale 5.0 inči i HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.2 GHz, uz asistenciju 1 GB RAM memorije, pokreće operativni sistem Microsoft Windows Phone 8.1 (sa Lumia Denim nadogradnjom), dok se 8 GB skladišne memorije microSD karticom može povećati do 256 GB. Tu su i kamere sa senzorima od 8 MP (leđna, sa LED blicem i autofokusom) i 5 MP (sekundarna), a o autonomiji u radu ovog uređaja „brine se“ izmenjiva baterija kapaciteta 2200 mAh.

Zamena ekrana na Microsoft Lumia 540

Kao što smo napomenuli u uvodnom delu ovog teksta, kada Vam telefon nezgodno ispadne (npr. na beton, asfalt, mermer ili neku sličnu tvrdu podlogu), može doći do lomljenja ili kvara displeja, pa je jako važno ustanoviti stanje njegove funkcionalnosti.

Ukoliko primetite da LCD uređaja ne daje sliku, tač skrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, očigledno je da je ekran uređaja trajno oštećen i da mu treba zamena novim, što je operacija koju u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo pouzdano i veoma efikasno.

Nakon obavljene profesionalne dijagnostike, naši stručni serviseri će postupak zamene ekrana na Microsoft Lumia 540 pametnom telefonu za Vas obaviti sigurno, bezbedno (bez rizika po mobilni uređaj), a takođe i u realno najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ekrana na Microsoft Lumia 540

Uslugu zamene displeja na Microsoft Lumia 540 smartfonu u Doktor Mobil servisu pružamo po povoljnoj ceni. Ako su Vam neophodne preciznije informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana, samo nam pošaljite pisani upit preko forme u nastavku teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone našeg servisa.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na usluzi i u slučaju da Vam, pored efikasne zamene ekrana ili displeja, zatrebaju i usluge dekodiranja mobilnih telefona, zamene baterije na mobilnim telefonima ili kompletan servis mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena