Zamena displeja na Motorola Moto E3

Oštećen ekran ili displej jedan je od ozbiljnijih kvarova na mobilnom telefonu, ali i taj problem se može rešiti vrlo uspešno i pouzdano. Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, sa iskusnim timom servisera i savremenim alatima, operaciju zamene ekrana na Motorola Moto E3 pametnom telefonu obavlja bezbedno, sigurno i u najkraćem vremenskom roku.

Zamena ekrana na Motorola Moto E3 u servisu Doktor MobilMotorola Moto E3 (3rd Gen.) je pametni telefon pristupačnije cene koji poseduje solidan kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran dijagonale 5.0 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela), sa oleofobskim zaštitnim premazom i Gorilla Glass 3 tehnologijom zaštite.

Dolazi sa instaliranim OS Android 6.0 (Marshmallow) za čiji rad je odgovoran četvorojezgarni procesor maksimalne brzine 1.0 GHz, uparen sa 1 GB sistemske RAM memorije i 8 GB skladišnog prostora (plus microSD slot za memorijske kartice do 32 GB). Ovaj uređaj ima i kamere od 5 MP (sekundarna) i 8 MP (glavna, sa autofokusom i LED blicem, kao i panorama i HDR funkcijama), dok mu autonomiju u radu pruža uklonjiva baterija kapaciteta 2800 mAh.

Zamena ekrana na Motorola Moto E3

Sa problemom polomljenog ili oštećenog ekrana na pametnom telefonu najčešće nam se javljaju njihovi vlasnici kojima se desilo da uređaj ispuste na neku čvrstu podlogu, a veliki rizik, naravno, predstavlja i direktan udarac u displej smartfona.

Ukoliko se u takvoj situaciji ustanovi da tačskrin telefona ne reaguje normalno na dodir, LCD ne prikazuje sliku ili je napuklo staklo, u pitanju je veći kvar koji se može otkloniti jedino zamenom oštećenog ekrana novim.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na raspolaganju da za Vas uradi pouzdanu i efikasnu zamenu ekrana na Motorola Moto E3 mobilnom telefonu.

To je usluga koju ćemo Vam pružiti garantovano sigurno, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po uređaj) i u zaista najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena zamene ekrana na Motorola Moto E3

Sama cena zamene displeja na Motorola Moto E3 smartfonu u našem servisu je povoljna. Možete nam se javiti na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pisati preko forme koju ćete pronaći u sledećem pasusu ovog teksta ukoliko Vam budu trebale preciznije informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu za Vas i u slučaju da Vam, osim pouzdane zamene displeja, zatrebaju usluge dekodiranja Motorola telefona, servisa Motorola mobilnih telefona (uspešne hardverske i softverske popravke na smartfonima ovog brenda) ili zamene baterije na mobilnom telefonu.