• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na Alcatel OT-5051D Pop 4

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu svojim klijentima pruža efikasnu i pouzdanu uslugu popravke i servisiranja pametnih telefona. Takav slučaj je i ako Vam je potrebna zamena ekrana na Alcatel OneTouch 5051D Pop 4 mobilnom telefonu, što je operaciju koju ćemo za Vas obaviti sigurno, kvalitetno i potpuno bezbedno.

Zamena ekrana na Alcatel OT-5051D Pop 4Alcatel Pop 4 je jedan od novijih modela ove kompanije (2016) iz cenovno pristupačnije serije pametnih telefona, sa odličnom ergonomijom i prijatan za držanje u ruci. Ovaj smartfon je jedan od najkompaktnijih telefona sa ekranom od 5 inči, kapacitivnim IPS LCD touchscreen displejem u „običnoj“ HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Njegov operativni sistem Android 6.0 (Marshmallow) pokreće četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.1 GHz u kombinaciji sa 1 GB RAM memorije i 8 GB interne memorije za smeštanje podataka i aplikacija (može se povećati microSD karticom).

Ima dve kamere relativno skromnijih mogućnosti – primarnu od 8 MP sa autofokusom, LED blicem i HDR i panorama funkcijama, i prednju selfi kameru od 5 MP, dok mu je uklonjiva litijum-jonska baterija kapaciteta 2500 mAh.

Zamena ekrana na Alcatel OT-5051D Pop 4

Zamena ekrana na mobilnom telefonu je intervencija koja će Vam biti potrebna ako Vam se, nažalost, dogodilo da telefon ispustite na čvrstu podlogu ili ako je pretrpeo direktan udarac u displej, pri čemu je došlo do njegovog ozbiljnog oštećenja.

Takvu situaciju prepoznaćete po tome što tačskrin ne reaguje na dodir, staklo je napuklo ili displej telefona ne prikazuje sliku. Jedino rešenje u tom slučaju je zamena oštećenog ekrana novim.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj kvar popravljamo vrlo stručno, profesionalno i potpuno bezbedno po Vaš uređaj (bez ikakvih rizika po telefon).

Operaciju zamene ekrana na Alcatel Pop 4 smartfonu u našem specijalističkom servisu za Vas ćemo obaviti u najkraćem mogućem roku koji će zavisiti samo od trenutnog broja naloga u servisu (tačnu procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Cena zamene ekrana na Alcatel OT-5051D Pop 4

Cena zamene displeja na Alcatel OneTouch 5051D Pop 4 mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil je povoljna. Za detaljnije informacije o ceni ove usluge ili vremenskom roku potrebnom za njeno pružanje najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone servisa ili nam jednostavno pišite putem forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Uz profesionalnu zamenu ekrana na svim modelima smartfona, u servisu Doktor Mobil kvalitetno radimo i dekodiranje Alcatel telefona, kao i kompletan servis Alcatel mobilnih telefona (rešavanje svih hardverskih i softverskih problema) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.