Zamena ekrana na Asus Zenfone GO

Zamena ekrana na Asus Zenfone GO uklanja polomljeni ili oštećeni ekran telefona i vraća mu normalno funkcionisanje.

Bez obzira na to kako se ekran Vašeg telefona oštetio, servis Doktor Mobil će ga pouzdano popraviti.

Obavljamo i sve druge vrste popravki pa ako Vam je potrebna neka od njih, okrenite jedan od ponuđenih brojeva ili nas posetite.

Možete nam i poslati telefon kurirskom službom, a posle obavljenog servisa ćemo ga na isti način i vratiti.

Asus Zenfone GO ekran

asus zenfone go zamena ekrana

Petoinčni ekran Asus Zenfone GO je IPS LCD tipa, sa skromnom rezolucijom 720 x 1280 piksela i gustinom 294 ppi. Pristojne karakteristike i skromna cena su dve glavne odlike ovog smartfona.

Kada se o skladišnom prostoru radi, tu su 2 GB RAM i 8/16 GB interne memorije. Procesor Quad-core 1.3 GHz Cortex-A7 i baterija kapaciteta 2070 mAh obezbeđuju telefonu postojan rad.

Nažalost, za telefone ovog cenovnog ranga obično nije predviđena jača zaštita stakla ekrana, pa je zato i sam ekran podložniji mehaničkim oštećenjima.

Napukao, slomljen ekran Asus Zenfone GO

Slomljeni ekran Asus Zenfone GO javlja se kao posledica pada, udarca, trenja o grubu površinu ili grebanja… Uzroka je zaista mnogo ali je krajnji rezultat samo jedan.

Kada se ekran slomi ili napukne, to otežava i sam rad na njemu. Od linija i smanjene vidljivosti na ekranu do potpunog crnila i dusfunkcionalnosti – sve to mogu biti posledice oštećenja ekrana Asus Zenfone GO.

Takođe, i rad tačskrina može biti ugrožen, pa tako u pojedinim delovima ekrana neće reagovati na dodir. Ili u najgorem slučaju, neće reagovati u svim delovima displeja.

Posle ovakvih smetnji, Vaš telefon više neće raditi normalno, pa ako to želite da popravite, preporučujemo zamenu ekrana Asus Zenfone GO.

Na ovaj način će se ukloniti neispravan displej i zameniti novim što će Vašem ekranu odnosno tačskrinu vratiti pouzdan rad.

Zamena displeja na Asus Zenfone GO

zamena ekrana asus zenfone go

Pažljivo rukovanje telefonom se uvek preporučuje, ali nekada ne možemo izbeći štetne posledice. Ali ako već postoji problem, nema razloga da se on što pre i ne otkloni.

Zamena ekrana Asus Zenfone GO je usluga koju možete dobiti u našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil. Zamenićemo ekran Vašeg telefona pouzdano i kvalitetno.

Ovom intervencijom se otklanjaju sva oštećenja sa ekrana telefona, nezavisno od toga da li postoji samo pukotina ili je ekran potpuno slomljen i smrskan.

Informacije o ceni i roku zamene ekrana na Asus Zenfone GO možete dobiti ako okrenete jedan od brojeva telefona ili nam pišete putem formulara.

I naravno, uvek ste dobrodošli da posetite naš servis!

Asus Zenfone GO zamena ekrana cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button