Operacija zamene ekrana na pametnom telefonu je specijalistička usluga koju u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu svakodnevno uspešno i pouzdano pružamo svim vlasnicima smartfona koji nam se obrate sa ovim problemom, pa tako i zamenu ekrana na Huawei Ascend G630 mobilnom telefonu vršimo efikasno, sigurno i sasvim bezbedno po uređaj.

Zamena ekrana na Huawei Ascend G630 u servisu Doktor MobilHuawei Ascend G630 je pametni telefon dosta dobre izrade, solidnih performansi i pristupačne cene. Njegov kapacitivni IPS touchscreen ekran ima dijagonalu od 5.0 inči i „običnu“ HD rezoluciju (720 x 1280 piksela).

Ovaj uređaj odlikuje se i četvorojezgarnim procesorom radnog takta 1.2 GHz koji zajedno sa 1 GB RAM memorije pokreće operativni sistem Android 4.3 (Jelly Bean) obogaćen Emotion Lite UI 2.0 korisničkim interfejsom, a tu su i 4 GB interne memorije (+ microSD slot), kamere od 1 MP (prednja) i 8 MP (primarna) i baterija kapaciteta 2000 mAh.

Zamena ekrana na Huawei Ascend G630

Ukoliko dođe do oštećenja ekrana na ovom pametnom telefonu, a iz iskustva znamo da se to najčešće dešava usled nepažljivog rukovanja, slučajnog udarca ili ispadanja telefona, treba proveriti u kakvom je uređaj stanju što se tiče funkcionalnosti.

Ako ustanovite da displej ne prikazuje sliku, tač skrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, jasno je da je ekran telefona ozbiljno oštećen i da se mora zameniti novim da bi mobilni uređaj normalno funkcionisao.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da operaciju zamene ekrana na Huawei Ascend G630 pametnom telefonu uradi profesionalno, kvalitetno i bezbedno.

Uslugu zamene ekrana na ovom smartfonu pružićemo Vam garantovano sigurno, pouzdano i u najkraćem roku koji realno bude moguć (on zavisi prvenstveno od trenutnog broja zahteva za popravkom), a precizniju procenu Vam možemo dati kada telefon donesete u servis.

Cena zamene ekrana na Huawei Ascend G630

Sama cena zamene displeja na Huawei Ascend G630 smartfonu u servisu Doktor Mobil je povoljna. U slučaju da su Vam potrebni konkretniji podaci o ceni ili vremenu potrebnom za pružanje ove usluge, slobodno nas pozovite na telefone servisa ili nam pišite putem forme u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Zamena ekrana na mobilnim telefonima je samo jedna od usluga koje efikasno i kvalitetno pružamo u servisu Doktor Mobil, jer za Vas uspešno možemo obaviti i dekodiranje Huawei telefona, servis Huawei mobilnih telefona (raznovrsne hardverske i softverske popravke), kao i zamenu baterije na mobilnom telefonu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena