Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da uspešno i efikasno reši svaki hardverski ili softverski problem koji imate na svom pametnom telefonu. Tako će biti i u slučaju da Vam je potrebna zamena ekrana na Huawei Ascend Y530 mobilnom telefonu jer ćemo tu operaciju za Vas obaviti sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Zamena ekrana na Huawei Ascend Y530Huawei Ascend Y530 je cenovno pristupačan pametni telefon, solidnog kvaliteta izrade i pristojnih performansi. Dolazi sa kapacitivnim TFT touchscreen ekranom dijagonale 4.5 inči u rezoluciji 480 x 854 piksela.

Za rad ovog smartfona i njegovog operativnog sistema Android 4.3 (Jelly Bean) odgovoran je Dual-core procesor maksimalnog radnog takta 1.2 GHz, sa 512 MB RAM memorije, dok se 4 GB interne memorije microSD karticom može povećati do 32 GB. Njegova primarna kamera od 5 MP ima autofokus i LED blic, dok je sekundarna kamera VGA. Izmenjiva baterija ima kapacitet od 1750 mAh.

Zamena ekrana na Huawei Ascend Y530

Kao i kod svakog pametnog telefona, displej ovog uređaja treba čuvati od udarca, jer bi se prilikom ispadanja telefona na čvrstu podlogu moglo dogoditi da se ozbiljno ošteti njegov ekran. Ako se takvo nešto i dogodi i ako pri tome tačskrin ne reaguje na dodir, displej ne prikazuje sliku ili je napuklo staklo, nažalost, ekran je trajno oštećen i jedino rešenje za popravku je zamena, odnosno ugradnja novog ekrana.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ima veliko iskustvo i neophodne profesionalne alate da operaciju zamene ekrana na Huawei Ascend Y530 pametnom telefonu izvrši efikasno, pouzdano i bezbedno.

Uslugu zamene oštećenog ili polomljenog ekrana pružamo sigurno i u zaista najkraćem mogućem roku (on zavisi jedino od trenutnog broja naloga u servisu), što znači da nećete dugo čekati na ponovno druženje sa svojim „mobilnim ljubimcem“.

Cena zamene ekrana na Huawei Ascend Y530

Cena zamene displeja na smartfonu Huawei Ascend Y530 u našem servisu je povoljna. Ako biste želeli da unapred dobijete preciznije podatke o ceni ili procenu vremenskog roka za obavljanje operacije zamene ekrana, možete da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili da nam pošaljete pisani upit preko formulara u sledećem odeljku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Osim efikasne profesionalne zamene ekrana, servis mobilnih telefona Doktor Mobil će Vam sa zadovoljstvom kvalitetno pružiti i druge specijalističke usluge, kao što su dekodiranje Huawei telefona, servis Huawei mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na Huawei telefonima) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena