Zamena ekrana na Huawei Mate 10 Pro mobilnom telefonu

Zamena ekrana na Huawei Mate 10 Pro mobilnom telefonu potrebna je ukoliko nakon pada ili udarca vaš telefon pretrpi mehaničko oštećenje ekrana, pri čemu obično ne reaguje na dodir. U ovakvim ili sličnim situacijama najbolje se obratiti stručnjaku, a to je servis mobilnih telefona Doktor Mobil.

Dođu ti neki dani kada nam ništa ne ide od ruke. Kasnimo na posao, odeća nam se izgužvala, gužva je u saobraćaju… I kao da sve to nije dovoljno, u tom sveopštem haosu ispadne nam Huawei Mate 10 Pro. U ovakvim situacijama možete se osloniti na nas. Mi smo uvek tu da loš dan preokrenemo i pretvorimo bar u solidan, ako ne i sjajan.

Huawei Mate 10 Pro - zamena ekrana Huawei Mate 10 Pro – Korisnici ovog uređaja obično su zadovoljni jer uglavnom ispunjava njihova očekivanja. Najbrojnije su pohvale na dugotrajnost baterije, što je u “mobilnom svetu” postalo jako bitna stavka.

Zadovoljavajućeg je dizajna kojim dominira veliko prednje staklo, a ističe se i elegantni aluminijumski okvir.

Operativni sistem koji koristi – Android 8.0 (Oreo) moguće je nadgraditi na Androd 9.0 (Pie). Dolazi sa 4/6 GB RAM i 64/128 GB interne memorije. Ima dve zadnje kamere od 20 MP i 12 MP, dok prednja selfi kamera ima 8 MP.

Zamena ekrana na Huawei Mate 10 Pro mobilnom telefonu

Doktor Mobil nema magične moći da popravi baš sve segmente vašeg života. Međutim, u sferi mobilnih telefona je iskusan mađioničar. Zamena ekrana na Huawei Mate 10 Pro biće  izvršena stručno, sigurno i što je brže moguće. Ukoliko nam ne verujete na reč, tim bolje, dajte nam priliku, a mi ćemo vas uveriti da su kvalitet i efikasnost sinonimi za naš rad.

Uspešno poslovanje servisa Doktor Mobil zavisi od vašeg utiska o nama  jer samo perfektno obavljen posao garantuje dugu i plodotvornu saradnju. Neka zamena ekrana na Huawei Mate 10 Pro bude samo početak puta koji nudi pouzdanost, sigurnost i kvalitet na polju servisiranja mobilnih telefona.

Svi koji posete servis mobilnih telefona Doktor Mobil, uvek se vrate ponovo nekim drugim povodom, a neretko je slučaj da sa sobom dovedu i prijatelje ili članove porodice koji su u sličnoj “nevolji”. Naravno, uvek ste svi dobrodošli. Rado vam zamenimo ekran na Huawei Mate 10 Pro mobilnom telefonu ili pružimo drugu servisnu uslugu koja je u datom trenutku potrebna.

Cena zamene ekrana na Huawei  Mate 10 Pro mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil kompetentan je za vršenje brojnih hardverskih i softverskih servisiranja. Kod servisiranja za Huawei mobilne telefone izdvojili bismo, recimo, uslugu zamene baterije ili zamene stakla na telefonu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button