Zamena ekrana na Huawei Mate 10 Pro mobilnom telefonu potrebna je ukoliko nakon pada ili udarca vaš telefon pretrpi mehaničko oštećenje ekrana, pri čemu obično ne reaguje na dodir. U ovakvim ili sličnim situacijama najbolje se obratiti stručnjaku, a to je servis mobilnih telefona Doktor Mobil.

Dođu ti neki dani kada nam ništa ne ide od ruke. Kasnimo na posao, odeća nam se izgužvala, gužva je u saobraćaju… I kao da sve to nije dovoljno, u tom sveopštem haosu ispadne nam Huawei Mate 10 Pro. U ovakvim situacijama možete se osloniti na nas. Mi smo uvek tu da loš dan preokrenemo i pretvorimo bar u solidan, ako ne i sjajan.

Huawei Mate 10 Pro - zamena ekrana Huawei Mate 10 Pro – Korisnici ovog uređaja obično su zadovoljni jer uglavnom ispunjava njihova očekivanja. Najbrojnije su pohvale na dugotrajnost baterije, što je u “mobilnom svetu” postalo jako bitna stavka.

Zadovoljavajućeg je dizajna kojim dominira veliko prednje staklo, a ističe se i elegantni aluminijumski okvir.

Operativni sistem koji koristi – Android 8.0 (Oreo) moguće je nadgraditi na Androd 9.0 (Pie). Dolazi sa 4/6 GB RAM i 64/128 GB interne memorije. Ima dve zadnje kamere od 20 MP i 12 MP, dok prednja selfi kamera ima 8 MP.

Zamena ekrana na Huawei Mate 10 Pro mobilnom telefonu

Doktor Mobil nema magične moći da popravi baš sve segmente vašeg života. Međutim, u sferi mobilnih telefona je iskusan mađioničar. Zamena ekrana na Huawei Mate 10 Pro biće  izvršena stručno, sigurno i što je brže moguće. Ukoliko nam ne verujete na reč, tim bolje, dajte nam priliku, a mi ćemo vas uveriti da su kvalitet i efikasnost sinonimi za naš rad.

Uspešno poslovanje servisa Doktor Mobil zavisi od vašeg utiska o nama  jer samo perfektno obavljen posao garantuje dugu i plodotvornu saradnju. Neka zamena ekrana na Huawei Mate 10 Pro bude samo početak puta koji nudi pouzdanost, sigurnost i kvalitet na polju servisiranja mobilnih telefona.

Svi koji posete servis mobilnih telefona Doktor Mobil, uvek se vrate ponovo nekim drugim povodom, a neretko je slučaj da sa sobom dovedu i prijatelje ili članove porodice koji su u sličnoj “nevolji”. Naravno, uvek ste svi dobrodošli. Rado vam zamenimo ekran na Huawei Mate 10 Pro mobilnom telefonu ili pružimo drugu servisnu uslugu koja je u datom trenutku potrebna.

Cena zamene ekrana na Huawei  Mate 10 Pro mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil kompetentan je za vršenje brojnih hardverskih i softverskih servisiranja. Kod servisiranja za Huawei mobilne telefone izdvojili bismo, recimo, uslugu zamene baterije ili zamene stakla na telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena