Zamenu ekrana na Huawei Mate 20 lite mobilnom telefonu naš servis mobilnih telefona obaviće stručno i profesionalno, a takođe i u najkraćem mogućem roku i što je najvažnije bez naknadnih oštećenja telefona.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo negu i oporavak svim povređenim telefonima. To radimo veoma uspešno. Okupili smo tim iskusnih stručnjaka u ovoj oblasti i možemo slobodno reći da sve ono što je fizički moguće rešiti kod bilo koje vrste kvara na mobilnih telefonima – mi rešavamo.

zamena ekrana huawei mate 20 liteKada čovek svoju želju može ispuniti kupovinom Huawei Mate 20 lite mobilnog telefona, zaista je tužno doći u situaciju da se ispusti mobilni telefon i ošteti displej. Ali, ako se to već desi, ne treba da padate u očaj. Po sreću svih telefona postoji Doktor mobil, servis mobilnih telefona :)

Huawei Mate 20 lite mobilni telefon je zaista jedan prelep telefon sa operativnim sistemom Android 8.1. Ekran ovog telefona ima 6,3 inča i prepoznaje 16,7 miliona boja.

A, što se memorije tiče, ima 4 GB RAM-a i 64 GB ROM-a. Naravno, ima slot za microSD karticu i podržava 256 GB, što je, još uvek, nestandardna konfiguracija za današnje vreme.

Zamena ekrana na Huawei Mate 20 lite mobilnom telefonu

Kao što se nezgode dešavaju ljudima, tako se isto dešavaju i telefonima, pa tako „zbog ravnoteže među zvezdama“, kako postoji lekar za ljude, tako mora postojati i za telefone.

Doktor Mobil – servis mobilnih telefona je tu za razne vrste oštećenja vaših telefona.

Najčešća oštećenja su, kako nam iskustvo govori, zapravo ona koja se dogode prilikom pada telefona i njegovim udarom na neki tvrdi predmet. Ti defekti se često tiču ekrana – ili ne radi tačskrin, ili je ekran pocrneo i ne reaguje ili je ekran napukao ili skroz pukao.

Reanimaciju vašeg Huawei Mate 20 lite mobilnog telefona uradićemo mi – servis mobilnih telefona Doktor Mobil. Servisiranje i zamena ekrana na Huawei Mate 20 lite mobilnom telefonu biće izvedena od strane požrtvovanog i iskusnog tima servisa Doktor Mobil.

Kompetentnost naših servisera nam dozvoljava da čvrsto obećamo da će servis popravke ili zamene ekrana na Huawei Mate 20 lite mobilnom telefonu proći uspešno i bezbolno za vaš telefon. Savršeno pedantno zamenjen ekran je naša vizitkarta kojom ćete nas, uvereni smo, preporučiti svima.

Cena zamene ekrana na Huawei Mate 20 lite mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Širimo naše poslovanje. Doktor Mobil je potreban i drugim gradovima Srbije. Zato smo omogućili da nam, ma gde god da u Srbiji živite, svoj nastradao Huawei Mate 20 lite mobilni telefon pošaljete kurirskom službom. Mi vam predlažemo Aks i PostExpress. Isplatu ćete izvršiti prilikom preuzimanja vašeg popravljenog telefona.

  Servis mobilnih telefona Doktor Mobil rešava različite problem vaših telefona. Izuzetno smo ponosni što možemo reći da uspešno vršimo sve vrste popravki Huawei telefona. Jos bismo izdvojili i to da nudimo usluge dekodiranja mobilnih telefona i zamenu stakla na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena