Veliki ekran na mobilnom telefonu podrazumeva i posebno uživanje u surfovanju i multimediji, ali ga zbog velikih površina displeja treba više i čuvati od eventualnih oštećenja. U slučaju da Vam se ipak desi takav kvar na smartfonu, znajte da u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo sigurnu i bezbednu zamenu ekrana na Huawei Mate 7 pametnom telefonu.

Zamena ekrana na Huawei Mate 7 u servisu Doktor MobilHuawei Ascend Mate 7 je pametni telefon (fablet) prilično velikih dimenzija koji u kvalitetnom metalnom kućištu donosi gigantski kapacitivni 6.0-inčni IPS LCD touchscreen ekran Full HD rezolucije (1080 x 1920 piksela) zaštićen Gorilla Glass 3 tehnologijom.

Dobre performanse ovom uređaju pruža osmojezgarni procesor (4×1.8 GHz & 4×1.3 GHz) uparen sa 2/3 GB RAM i 16/32 GB (zavisno od edicije) interne memorije (plus microSD slot do 256 GB), OS mu je Android 4.4.2 (KitKat), kamere sa senzorima od 13 MP (leđna, sa LED blicem, autofokusom, HDR i panorama funkcijama) i 5 MP (selfi), a tu su i podrška za hibridni Dual SIM, senzor otiska prsta i jaka integrisana baterija kapaciteta 4100 mAh.

Zamena ekrana na Huawei Mate 7

Treba imati u vidu da je, bez obzira na kvalitetnu dodatnu zaštitu, kakvu ima i model Mate 7, ekran mobilnog telefona osetljiva komponenta koja se dosta lako može polomiti ili oštetiti prilikom neželjenog ispadanja uređaja ili udarca u displej.

Takva situacija može prouzrokovati da LCD telefona ne prikazuje normalno sliku, tačskrin ne reaguje na dodir ili da napukne staklo, što su sve manifestacije ozbiljno oštećenog displeja koje nameću potrebu njegove zamene i ugradnje novog.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, sa svojim dobro obučenim i iskusnim timom servisera, može Vam pomoći da taj problem rešite veoma bezbedno i u najkraćem mogućem roku, jer pruža sigurnu i pouzdanu uslugu zamene ekrana na Huawei Mate 7 smartfonu.

Cena zamene ekrana na Huawei Ascend Mate 7

Stručnu operaciju zamene displeja na Huawei Mate 7 mobilnom telefonu u našem servisu obavljamo po povoljnoj ceni. Budite slobodni da nam pišete putem forme u sledećem pasusu ovog teksta ili nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ako Vam zatrebaju nešto precizniji podaci bilo o ceni ili o roku za popravku uređaja.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis Doktor Mobil u Beogradu je tu za Vas i ukoliko Vam nekom prilikom, pored zamene ekrana, zatrebaju kvalitetne usluge dekodiranja Huawei telefona, servisa Huawei mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke) ili zamene baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena