• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na Huawei Nova i Huawei Nova plus

Do oštećenja ekrana na pametnom telefonu najčešće dolazi kada se mobilni uređaj ispusti na neku grubu podlogu ili se direktno udari njegov displej. Taj dosta ozbiljan problem efikasno i bezbedno možete rešiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde vršimo sigurnu i pouzdanu zamenu ekrana na Huawei Nova i Huawei Nova plus pametnim telefonima.

Zamena ekrana na Huawei Nova, Nova plus – servis Doktor MobilHuawei Nova i Huawei Nova plus su pametni telefoni simpatičnog zaobljenog dizajna i kvalitetne izrade koji ostavljaju premijum utisak, iako dolaze iz srednjeg cenovnog razreda. Imaju kapacitivne IPS LCD touchscreen ekrane dijagonale 5.0 inči (na modelu Nova), odnosno 5.5 inči (na fabletu Nova plus) u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela).

Osmojezgarni procesor koji radi na 2.0 GHz, zajedno sa 3 GB RAM memorije, bez problema „vrti“ OS Android 6.0.1 (Marshmallow), a 32 GB skladišne memorije se može proširiti dodatnom microSD karticom. Selfi kamere ovih uređaja imaju senzore od 8 MP, a primarne od 12 MP (Nova) sa faznim autofokusom i LED blicem, odnosno 16 MP (Nova plus) koja ima i optičku stabilizaciju slike. Napajaju se pomoću integrisanih baterija kapaciteta 3020/3340 mAh.

Zamena ekrana na Huawei Nova i Huawei Nova plus

Bez obzira na veličinu i vrstu, ekrane mobilnih telefona treba dobro čuvati jer su to prilično nežne komponente koje se dosta lako oštete prilikom ispadanja uređaja npr. na asfalt, beton ili kamen.

A ako se pri tome ispostavi da LCD ne daje sliku, tačskrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, jasno je da je u pitanju ozbiljno oštećenje koje zahteva zamenu i ugradnju novog ekrana.

Srećom, tu vrstu stručne intervencije na pametnim telefonima u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu obavljamo veoma efikasno i potpuno bezbedno po uređaj.

Operaciju zamene ekrana na Huawei Nova i Huawei Nova plus mobilnim telefonima naš iskusan serviserski tim vrši garantovano sigurno, pouzdano i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ekrana na Huawei Nova i Huawei Nova plus

Cena zamene displeja na Huawei Nova i Huawei Nova plus smartfonu u servisu Doktor Mobil je povoljna. Budite slobodni da nas pozovete na telefone našeg servisa ili nam pišete putem formulara u nastavku teksta ako su Vam potrebne preciznije informacije bilo o ceni ili o roku za zamenu ekrana.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Želimo da znate da Vam specijalistički servis Doktor Mobil u Beogradu uvek stoji na raspolaganju i svakako nam se obratite ako Vam, pored zamene ekrana, bude zatrebalo dekodiranje Huawei telefona, servis Huawei mobilnih telefona (raznovrsne hardverske i softverske popravke na Huawei smartfonima) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

  • Mobilni svet