Ekran ili displej je jedna od najvažnijih komponenti na svakom mobilnom telefonu, pa ako dođe do njegovog ozbiljnog oštećenja, uređaj postaje nefunkcionalan i potrebno mu je servisiranje. Stručnu operaciju zamene ekrana na Huawei P10, P10 Lite i P10 Plus pametnim telefonima u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo pouzdano i sasvim bezbedno.

Zamena ekrana: Huawei P10, P10 Lite, P10 Plus – Doktor MobilHuawei P10, Huawei P10 Lite i Huawei P10 plus, nove perjanice konstantno rastućeg kineskog proizvođača, su pametni telefoni visokog kvaliteta izrade i vrlo lepog dizajna, sa odličnim hardverskim karakteristikama, a rade na operativnom sistemu Android poslednje generacije (7.0 Nougat).

Vrhunski touchscreen ekrani na ovim smartfonima dolaze sa dijagonalama od 5.1 inči (IPS-NEO LCD Full HD rezolucije) na modelu P10, 5.2 inči (LTPS IPS LCD takođe u Full HD rezoluciji) na P10 Lite, odnosno 5.5 inči (IPS-NEO LCD Quad HD rezolucije od 1440 x 2560 piksela) na verziji P10 plus, s tim što se P10 i P10+ mogu pohvaliti i Gorilla Glass 5 zaštitom.

Zamena ekrana na Huawei P10, P10 Lite, P10+

Kada imate jako dobar mobilni telefon, kao što su upravo pomenuti modeli, prirodno je da se malo više potrudite da ga sačuvate od mogućih oštećenja, što posebno važi za displej uređaja koji se prilično lako ošteti prilikom ispadanja telefona ili nekog direktnijeg udarca.

Tada se, ako profesionalna dijagnostika tako pokaže (ukoliko tač skrin telefona ne reaguje na dodir, LCD ne daje sliku ili je napuklo staklo), za uspešnu popravku smartfona mora pristupiti operaciji zamene oštećenog ekrana.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu dosta osetljiv postupak zamene displeja na Huawei P10, P10 Lite ili P10 Plus smartfonu za Vas možemo obaviti vrlo sigurno, efikasno i potpuno bezbedno (bez rizika po telefon).

Uz korišćenje najsavremenijih alata, naši stručni serviseri će zamenu ekrana na Vašem pametnom telefonu obaviti garantovano pouzdano i u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena zamene ekrana na Huawei P10, P10 Lite, P10 Plus

Uslugu zamene ekrana na Huawei P10, P10 Lite ili P10+ mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil svojim klijentima pružamo po povoljnoj ceni. Ukoliko su Vam potrebne detaljnije informacije o ceni ili roku za zamenu displeja, samo nas pozovite na telefone našeg servisa ili nam pošaljite pisani upit preko forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Osim opisane profesionalne usluge zamene oštećenog ekrana, specijalistički servis Doktor Mobil uspešno i kvalitetno vrši i druge hardverske i softverske popravke (servis Huawei mobilnih telefona), a efikasno radimo i dekodiranje Huawei telefona i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena