Zamena ekrana na Huawei P10 Plus mobilnom telefonu  jedan je od najčešćih razloga da potražite stručnu pomoć  Doktor Mobil servisa mobilnih telefona, pa stoga ne možemo da odolimo, a da se ne pohvalimo uspehom u vršenju ove operacije.

Odlazak kod lekara obično nije prijatan jer nas na pregled uglavnom natera neka nevolja. Nema mnogo razlike ni kada je u pitanju odlazak u “ordinaciju” Doktor Mobil. Vi se obično javite kada vaš P10 Plus pretrpi neki nezgodan pad ili udarac i potrebno vam je da ga eksperti našeg iskusnog tima ponovo osposobe za rad. Na pravom ste mestu i ovaj kompleksan zadatak zamene displeja na Huawei P10 Plus prepuštate sigurnim i odlučnim rukama naših servisera.

zamena ekrana za telefon Huawei P10 PlusHuawei P10 Plus – Slobodno možemo reći da je Huawei P10 Plus odličan mobilni telefon koji se pored svojih karakteristika može pohvaliti i prelepim dizajnom.

Operativni sistem koji koristi ­– Android 7.0 (Nougat), moguće je nadgraditi na Android 8.0 (Oreo). Poseduje 4/6 GB RAM i 64/128 GB interne memorije koju možete staviti u službu skladištenja različitih sadržaja.

Ono čime se, između ostalog, ovaj model izdvaja su jako dobre kamere (12 MP i 20 MP), pa ga često zovu i telefonom za fotografisanje.

Zamena ekrana na Huawei P10 Plus mobilnom telefonu

Znamo da ne možete potpuno da nam poklonite svoje poverenje na „neviđeno“, zato vam predlažemo da nam za početak poverite zamenu ekrana na vašem Huawei P10 Plus telefonu, a sve ostalo je naša briga. Zadatak koji je pred nama rešićemo kvalitetno, uspešno i u najkraćem mogućem roku.

Sigurni smo da ćete nas nakon našeg prvog „druženja“ posećivati uvek kada je potrebna pomoć vašem mobilnom telefonu, jer niko ne menja tim koji pobeđuje. A tim našeg servisa Doktor Mobil čine ozbiljni, vredni i predani ljudi koji svoje zananje i stručnost uvek stavljaju u službu vašeg zadovoljstva.

Za nas zamena displeja na P10 Plus telefonu ne predstavlja veliku operaciju. To nam je dobro poznati postupak koji uvek ima srećan ishod, a to je vaš osmeh na kraju priče.

Cena zamene ekrana na Huawei P10 Plus mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Mi smo „majstorska radionica sa dušom“ koja će vam uvek izaći u susret, kakve god da vam nevolje stvara vaš mobilni telefon. Zamena ekrana za Huawei P10 Plus samo je mali deo širokog spektra usluga za servisiranje Huawei mobilnih telefona. Tako da, šta god da „ne valja“ kod vašeg mobilnog telefona, uvek slobodno pokucajte na naša vrata, naći ćete pravo rešenje.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena