Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ima veoma stručan tim koji efikasno i u najkraćem mogućem roku pruža uslugu zamene ekrana na Huawei P20 mobilnom telefonu.

Kada stvari pođu kako ne treba uvek moramo imati “keca u rukavu“. Isto tako, kada sa poda podignemo naš mobilni telefon i ugledamo najveću noćnu moru – polomljen ekran, moramo biti spremni. U takvim situacijama, našem Huawei P20 neophodan je Doktor Mobil.

Huawei P20 - zamena ekranaHuawei P20 – Serija P kineske kompanije Huawei vodeća je u sferi dobre fotografije. A, kako je fotografija sinonim za istinsku strast, zaljubljenicima u ovu vrstu umetnosti važna je dobra kamera. Huawei je to imao u vidu i dizajnirao je telefon sa visokokvalitetnom dvostrukom Leica kamerom od 13 MP + 20 MP uz prednju kameru od 24 MP.

Dizajn ovog telefona je moderan i skladan, a njegove specifikacije kažu da je u pitanju dobar i pouzdan uređaj. Radi na Androidu verzije 8.1 Oreo, procesor je potpuno isti kao i kod novijeg modela – Huawei P20 Pro – HiSilicon Kirin 970. Kada je u pitanju memorija poseduje 4 GB RAM i 128 GB interne memorije.

Zamena ekrana na Huawei P20 mobilnom telefonu

Ma koliko ekran bio dobar i pouzdan, u prilog čega u ovom slučaju govori i neosporan kvalitet izrade Huawei P20 mobilnog telefona, važno je znati da displej, ipak, može nastradati prilikom pada ili udara nekim oštrim ili tupim, a tvrdim predmetom.

Naše bogato iskustvo kaže da ekrani na mobilnim telefonima u načelu ređe pucaju kada je telefon zaštićen maskom, ali pad pod određenim uglom na ivicu nekog tvrdog predmeta svakako može biti koban po ekran.

Uglavnom nešto lakše doživljavamo ako nam ekran prilikom udara ili pada nije pukao, nego se samo pokvario. Dakle, u tom trenutku ekran ne daje sliku, a ni touchscreen ne reaguje na dodir. Tada je jasno da je došlo do većeg oštećenja koje podrazumeva servisiranje i zamenu ekrana na Huawei P20 mobilnom telefonu.

Servis Doktor Mobil sa svojim velikim iskustvom i stručnim timom vaš “kec u rukavu”. Mi ćemo obaviti profesionalnu dijagnostiku i efikasno, a u najkraćem mogućem roku, ustanoviti kvar i zameniti displej za Huawei P20.

Cena zamene ekrana na Huawei P20 mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular


  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Servis mobilnih telefona Doktor Mobil je idealna ordinacija za široki spektar kvarova na različitim modelima mobilnih telefona. Pohvalili bismo se našim stručnim timom koji obavlja kompletan servis za vaše Huawei mobilne telefone.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena