• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na Huawei P9 Plus

Bezbedno i pouzdano rešenje za problem oštećenog ekrana na smartfonu možete potražiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde će naš stručan i veoma iskusan serviserski tim, uz korišćenje savremenih sofisticiranih alata, operaciju zamene ekrana na Huawei P9 Plus pametnom telefonu za Vas obaviti sigurno i u najkraćem mogućem roku.

Zamena ekrana na Huawei P9 Plus u servisu Doktor MobilHuawei P9 Plus je vrlo kvalitetan i jako elegantan pametni telefon ili fablet, a po mnogima i trenutno najbolji mobilni uređaj iz kompanije Huawei. Može se pohvaliti velikim kapacitivnim 3D Touch Super Amoled touchscreen ekranom od 5.5 inči u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela) koji ima i Gorilla Glass 3 zaštitu.

Uz brz i precizan čitač otiska prsta, ovaj smartfon ima dvostruku Leica primarnu kameru od 12 MP (sa faznim laserskim autofokusom i dvotonskim LED blicem) i selfi kameru od 8 MP, OS mu je Android 6.0 (Marshmallow), procesor osmojezgarni (4×2.5 GHz & 4×1.8 GHz) sa 4 GB RAM i 64 GB interne memorije, a baterija integrisana sa kapacitetom od 3400 mAh.

Zamena ekrana na Huawei P9+

Sa modernim pametnim telefonima, posebno onim koji imaju dosta velike ekrane, kao što je slučaj i sa modelom Huawei P9 Plus, treba pažljivo rukovati da pri eventualnom udarcu ili ispadanju uređaja na neku grubu podlogu ne bi došlo do lomljenja ili oštećenja njegovog displeja.

Ako Vam se slučajno nešto tako i dogodi i vidite da LCD na uređaju ne prikazuje sliku, tačskrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, nemojte previše brinuti, jer ćemo u specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj kvar na Vašem smartfonu otkloniti pouzdano i vrlo efikasno.

Možemo Vam garantovati da ćemo profesionalnu operaciju zamene ekrana na Huawei P9 Plus smartfonu uraditi stručno, sigurno i sasvim bezbedno (bez rizika po telefon), a posebno ćemo se potruditi da Vam tu uslugu pružimo i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ekrana na Huawei P9 Plus

Postupak zamene displeja na Huawei P9+ mobilnom telefonu u našem servisu obavljamo po povoljnoj ceni. Vi nas svakako možete pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pisati preko formulara koji ćete pronaći u sledećem pasusu ovog teksta ako Vam trebaju nešto konkretnije informacije, bilo o ceni ili o roku za popravku mobilnog uređaja.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Budite slobodni da se obratite specijalističkom servisu Doktor Mobil u Beogradu za svaki problem koji imate sa svojim smartfonom jer, pored navedene zamene ekrana, uspešno i kvalitetno pružamo i usluge dekodiranja Huawei telefona, servisa Huawei mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke) i zamene baterije na mobilnim telefonima.