Servis mobilnih telefona Doktor Mobil osnovan je sa misijom da profesionalno i stručno rešava hardverske i softverske probleme na mobilnim telefonima. Naš poslovni moto da je „zadovoljan klijent najbolja reklama“, rukovodi nas u kvalitetnom i pouzdanom pružanju usluge. Upravo tako će biti i ako Vam je potrebna zamena ekrana na Huawei P9 mobilnom telefonu.

Zamena ekrana na Huawei P9Huawei P9 je pametni telefon najnovije generacije (2016), elegantnog i prefinjenog dizajna, sa aluminijumskim kućištem, snažnim hardverom i dvostrukom leđnom kamerom. Dolazi sa kapacitivnim IPS NEO LCD touchscreen ekranom dijagonale 5.2 inči u FullHD rezoluciji (1080 x 1920 piksela) sa Gorilla Glass 4 zaštitom i brzim i preciznim čitačem otisaka prstiju.

Njegov osmojezgarni procesor (4×2.5 GHz & 4×1.8 GHz) sa 3, odnosno 4 GB RAM memorije (zavisno od verzije) skladno vrti OS Android 6.0 (Marshmallow) oplemenjen Huawei Emotion UI 4.1 korisničkim interfejsom, dok se 32/64 GB interne memorije microSD karticama (dva slota) može povećati do 256 GB.

Ono po čemu je ovaj smartfon poseban su dve primarne kamere od po 12 MP (kolor + monohromatska) sa kojima možete snimiti fotografije besprekornog kvaliteta, a prednja selfi kamera je sa senzorom od 8 MP (obe snimaju video u 1080p kvalitetu). Baterija je integrisana kapaciteta 3000 mAh.

Zamena ekrana na Huawei P9

Moderni pametni telefoni, kao što je Huawei P9, imaju vrlo kvalitetne ekrane sa dodatnim zaštitnim staklom, ali ih ipak treba paziti jer se relativno lako mogu oštetiti prilikom direktnog udarca ili ispadanja telefona na čvrstu podlogu.

Ako Vam se kojim slučajem upravo nešto slično dogodilo i ako vidite da tačskrin ne reaguje na dodir, displej ne prikazuje sliku ili je napuklo staklo, po svoj prilici ekran je ozbiljno oštećen i moraće da se zameni novim.

Nažalost, i to se ponekad dešava, ali je u takvim situacijama jako bitno da na raspolaganju imate stručan i profesionalan servis, kao što je naš servis Doktor Mobil, koji problem sa oštećenim ekranom može da reši efikasno i bezbedno po uređaj.

Operaciju zamene ekrana na smartfonu Huawei P9 u servisu Doktor Mobil za Vas ćemo obaviti sigurno, pouzdano i u najkraćem roku koji je realno moguć (on će najviše zavisiti od trenutnog broja zahteva u servisu, a tačnu procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Cena zamene ekrana na Huawei P9

Specijalističku uslugu zamene displeja na Huawei P9 mobilnom telefonu u servisu Doktor Mobil pružićemo Vam po povoljnoj ceni. Ako želite da unapred dobijete detaljnije informacije o ceni ili roku potrebnom za obavljanje ove operacije, budite ljubazni da nas pozovete na telefone servisa ili da nam o problemu koji imate pišete putem forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Kvalitetna i pouzdana zamena ekrana samo je jedna od naših usluga, jer u servisu Doktor Mobil radimo i profesionalno dekodiranje Huawei telefona, kao i servis Huawei mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na Huawei uređajima) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

   

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena