Zamena ekrana na Huawei Y6 II

Operacija zamene ekrana na Huawei Y6 II pametnom telefonu je profesionalna usluga koju u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo veoma sigurno, bezbedno i u zaista najkraćem mogućem roku, a biće Vam potrebna ako se nekim slučajem dogodi da nezgodno ispustite smartfon ili udarite displej tako da se on, nažalost, polomi ili ozbiljnije ošteti.

Zamena ekrana na Huawei Y6 II u servisu mobilnih telefona Doktor MobilHuawei Y6 II (ponekad nosi i oznaku Compact) je druga generacija dosta kvalitetnog i ne baš skupog modela mobilnog telefona, koji poseduje prostran kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran dijagonale 5.5 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela), sa manje pozatom GFF zaštitom od ogrebotina.

Ovaj elegantan uređaj srednje klase u čvrsto izrađenom plastičnom kućištu donosi i osmojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.2 GHz, ukombinovan sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (može se povećati microSD karticom), kao i kamere sa senzorima od 8 MP (prednja) i 13 MP (glavna, sa autofokusom, LED blicem i HDR i panorama funkcijama).

Instaliran mu je operativni sistem Android 6.0 (Marshmallow), ima podršku za Dual SIM i 4G (LTE) brzine mreže, a autonomiju u radu mu pruža integrisana baterija kapaciteta 3000 mAh.

Zamena displeja na Huawei Y6 II

Jedan od najvećih problema koji može nastati na mobilnom telefonu – kvar ili lomljenje ekrana, najčešće se dešava prilikom iznenadnog ispadanja uređaja na neku tvrdu površinu, kao što su asfalt, beton, kamen i slično.

Ako se pri tome ispostavi da LCD smartfona ne daje sliku, tačskrin ne reaguje na dodir ili je puklo/napuklo staklo, nažalost, u pitanju je neispravnost koja se uspešno može otkloniti samo zamenom kompletnog ekrana novim.

Ali servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, sa svojim dobro obučenim i vrlo iskusnim serviserskim timom, Vam stoji na raspolaganju da pomenuti problem reši sigurno i efikasno.

Specijalističku uslugu zamene ekrana na Huawei Y6 II mobilnom telefonu pružićemo Vam pouzdano, bezbedno (bez rizika po uređaj) i u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena zamene ekrana na Huawei Y6 II

Što se tiče cene zamene displeja na Huawei Y6 II smartfonu u našem servisu mobilnih telefona, o njoj, kao i o roku za završetak ovog postupka, možete se detaljnije raspitati pozivom na telefone Doktor Mobil servisa ili slanjem pisanog upita preko formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš proveren i pouzdan servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu za Vas i ukoliko Vam, osim uspešne zamene ekrana na pametnom telefonu, nekada zatreba i dekodiranje Huawei telefona, servis Huawei mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na smartfonima ovog brenda) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.