Kada dođete u situaciju da vam je potrebna zamena ekrana na iPhone XS Max mobilnom telefonu, setite se da je servis mobilnih telefona u Beogradu – Doktor Mobil pravi izbor za obavljanje ove intervencije.

Ukoliko svoj mobilni telefon poverite nama, možete biti spokojni i potpuno sigurni da ste ga prepustili veštim rukama koje će sigurno rešiti nastalu situaciju.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  zamena ekrana - iPhone XS MaxiPhone XS Max – Apple je, da bi uslišio želje svojih korisnika, na tržište izbacio novu verziju iPhona XS. Ovaj uređaj ima OLED ekran (6,5 inča), najbrži procesor do sada, poboljšanu dvostruku kameru, glasnije zvučnike i bateriju značajnog kapacijeta (3174 mAh).

  Uprkos razlike u ceni, ovaj pametni telefon oko sebe okuplja sve veći broj obožavalaca kojima je posebno značajna razlika u veličini ekrana u kojoj XS Max prednjači u odnosu na iPhone XS.

  Kada je ekran u pitanju, moramo pimenuti i da je izrađen od izuzetno kvalitetnog stakla koje je otporno na ogrebotine.

  Ovaj mobilni telefon modernog izgleda poseduje ukupno tri kamere, od kojih je glavna, odnosno zadnja kamera dualna i ima 12 MP + 12 MP. Selfi kamera dolazi sa 7 MP.

  Zamena ekrana za iPhone XS Max

  Nepisano pravilo je – što veći ekran, to veća mogućnost od oštećenja istog.

  Koliko god mi bili pažljivi i trudili se da sačuvamo svoj mobilni uređaj, postoje situacije koje ne možemo da predvidimo, niti da utičemo na njih.

  Ukoliko iste rezultiraju oštećenjem ekrana, sve što je potrebno je da iPhone XS Max donesete u Doktor Mobil, kako bi vrsni serviseri našeg tima izvršili zamenu ekrana.

  iphone xs max zamena ekrana displeja

  Apple mobilni telefoni besprekornog izgleda odaju utisak perfekcije i nedodirljivosti, pa ukoliko želite da vaš telefon i dalje izgleda isto, neophodno je zameniti displej iPhone XS Max, ukoliko je polomljen ili oštećen.

  Naravno, pored vizuelnog doživljaja još važnija je funkcionalnost vašeg iPhone-a, pa je možda i nepotrebno isticati da je zamena ekrana iPhone XS Max neophodna ukoliko ekran ne radi, bez obzira na uzrok koji je do toga doveo.

  Koji god da je razlog “povrede” koja je pogodila ekran, Doktor Mobil će pronaći najbolji način da je sanira. Naši stručnjaci su uvek tu da najpre izvrše preciznu i detaljnu dijagnostiku, a zatim i da prižljivo prionu na posao kako bi popravili postojeći kvar.

  Cena zamene ekrana na iPhone XS Max mobilnom telefonu

   Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

   Pozovite i zakažite termin

   011 / 4022-611

   ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

   Kontakt formular


   Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

   Zamena ekrana iPhone XS Max može biti samo povod da prvi put posetite Doktor Mobil servis.

   Nakon toga nam se uvek možete obratiti kada je vašem mobilnom telefonu potrebno stručno i efikasno servisiranje jer mi u okviru iPhone servisa uspešno rešavamo sve softverske i hardverske kvarove koji pogode vaš pametni telefon.

    

   Ostavite komentar

   Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena