Ako ste vlasnik fableta, odnosno pametnog telefona sa velikim ekranom, sigurno dobro znate da ga treba pričuvati od ispadanja ili udaraca u displej, da ne bi došlo do njegovog pucanja ili oštećenja. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu svima kojima se takav kvar smartfona desio pružamo pouzdanu uslugu zamene ekrana na LG G4 Stylus mobilnom telefonu.

Zamena ekrana na LG G4 Stylus u servisu Doktor MobilLG G4 Stylus je fino izrađen pametni telefon u prepoznatljivom LG dizajnu, sa prilično velikim kapacitivnim 5.7-inčnim IPS LCD touchscreen ekranom HD rezolucije (720 x 1280 piksela) zaštićenim Gorilla Glass 3 staklom, a za sve koji vole pisanje olovčicom po njemu, dobra vest je da uz ovaj model dobijaju Stylus.

Ako krenemo od realnih očekivanja, bićemo zadovoljni performansama koje pruža četvorojezgarni procesor ovog smartfona koji radi na 1.2 GHz, uz podršku 1 GB RAM memorije, dok se 8 GB interne memorije microSD karticom može proširiti do 256 GB. Vrlo solidne kamere G4 Stylus-a imaju senzore od 13 MP (primarna, sa optičkom stabilizacijom slike, laserskim autofokusom i dvotonskim LED blicem) i 5 MP (selfi), a baterija je izmenjiva sa kapacitetom od 3000 mAh.

Zamena ekrana na LG G4 Stylus

Kao što smo već pomenuli, kada imate telefon sa velikim ekranom, prirodno je da ga malo više čuvate od eventualnih oštećenja, jer se vrlo lako dešava da usled ispuštanja uređaja na neku tvrdu podlogu ili direktnog udarca strada upravo njegov displej.

Ukoliko se pri tome ustanovi da tač skrin telefona ne reaguje na dodir, displej ne daje sliku ili je napuklo staklo, jasno je da je došlo do ozbiljnog oštećenja ekrana i da se popravka uspešno može uraditi samo zamenom takvog ekrana novim.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu specijalizovani smo za efikasno i pouzdano rešavanje ovakvih problema sa pametnim telefonima, pa nam se slobodno obratite ako je i na Vašem uređaju došlo do sličnog oštećenja.

Operaciju zamene displeja na LG G4 Stylus pametnom telefonu naš tim stručnih i vrlo iskusnih servisera za Vas će obaviti sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i u realno najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ekrana na LG G4 Stylus

Uslugu zamene ekrana na LG G4 Stylus smartfonu u servisu Doktor Mobil pružićemo Vam po povoljnoj ceni. Za konkretnije informacije o ceni ili roku za zamenu displeja, možete nam pisati preko forme koju ćete videti u nastavku teksta ili nas pozvati na telefone našeg servisa.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš tim stručno obučenih servisera stoji Vam na rapolaganju da uspešno reši svaki problem koji imate sa svojim telefonom, a samo neke od specijalističkih usluga Doktor Mobil servisa su dekodiranje LG telefona, servis LG mobilnih telefona i zamena baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena