Zamena ekrana na LG G5

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored brojnih drugih specijalističkih intervencija, vrši pouzdanu zamenu polomljenog ili neispravnog displeja na mobilnom uređaju. Tako i uslugu zamene ekrana na LG G5 pametnom telefonu pružamo veoma sigurno, bezbedno (bez rizika po smartfon), a takođe i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Zamena ekrana na LG G5 – servis mobilnih telefona Doktor Mobil BeogradLG G5 je mobilni telefon odličnog kvaliteta izrađen u modernom, modularnom dizajnu, sa aluminijumskim kućištem i dosta dobrim kapacitivnim Always-on IPS LCD touchscreen ekranom oštrog prikaza, dijagonale 5.3 inči u rezoluciji 1440 x 2560 piksela (Quad HD), zaštićenim Gorilla Glass staklom 4-te generacije.

Za skladan rad operativnog sistema Android 6.0.1 (Marshmallow) zaslužan je četvorojezgarni procesor (2×2.15 GHz Kryo & 2×1.6 GHz Kryo), zajedno sa 4 GB RAM memorije, dok se 32 GB skladišnog prostora microSD karticom može povećati do maksimalnih 256 GB. Poseduje i podršku za 4G (LTE), kvalitetan senzor otiska prsta, dvostruku glavnu kameru (16 MP + 8 MP) i prednju kameru od 8 MP, a napaja se preko izmenjive baterije od 2800 mAh.

Zamena displeja na LG G5

Bogato iskustvo našeg servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pokazuje da se čak i na kvalitetnijim mobilnim uređajima koji imaju i ozbiljnu zaštitu ekrana, relativno često dešava da dođe do njegovog kvara ili lomljenja, posebno ako smartfon ispadne na grubo tlo (npr. na kamen, beton, asfalt i slično) ili se direktno udari u displej.

Ukoliko se posle takve neželjene situacije utvrdi da LCD telefona ne prikazuje sliku, tač skrin ne reaguje na dodir ili je puklo/napuklo staklo, po svoj prilici će za uspešnu popravku na uređaju morati da se zameni ceo ekran (jedino ako je pokvaren samo tačskrin, a sve ostalo radi kako treba, problem bi se mogao rešiti zamenom touchscreena na LG G5 mobilnom telefonu).

Provereno stručan i pouzdan serviserski tim koji kod nas radi, operaciju zamene ekrana na LG G5 mobilnom telefonu za Vas će obaviti vrlo sigurno i bezbedno (bez rizika po smartfon), uz poseban trud da ceo postupak bude završen u što je moguće kraćem roku.

Cena zamene ekrana na LG G5

O ceni zamene displeja na LG G5 smartfonu u našem servisu mobilnih telefona i konkretnom roku za pružanje ove usluge možete se informisati pozivom na telefone Doktor Mobil servisa ili slanjem pisanog upita kroz formular u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim uspešne i efikasne zamene ekrana, naš profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu će Vam kvalitetno i pouzdano pružiti i svaku drugu stručnu uslugu koja Vam bude potrebna, a među najvažnijim operacijama koje vršimo su dekodiranje LG telefona, servis LG mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na LG smartfonima) i zamena baterije na mobilnim telefonima.

  • Mobilni svet Doktor Mobil