Zamena ekrana na LG K4

Ni mobilni telefoni sa manjim ekranima nisu pošteđeni neželjenih oštećenja ove hardverske komponente, pogotovo ako se nezgodno ispuste ili se direktno udari njihov displej. Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu zato je tu da za Vas pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem roku sprovede postupak zamene ekrana na LG K4 pametnom telefonu.

Zamena ekrana na LG K4 u servisu Doktor Mobil u BeograduLG K4 je cenovno pristupačan pametni telefon kompaktnih dimenzija, lagan za držanje (120 grama) i korišćenje jednom rukom, koji u plastičnom kućištu (interesantne gravure na leđima) donosi kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran dijagonale 4.5-inči u rezoluciji 480 x 854 piksela.

Instaliran mu je operativni sistem Android 5.1.1 (Lollipop), a uz četvorojezgarni procesor maksimalne brzine 1.0 GHz ima 1 GB RAM i 8 GB skladišne memorije (plus microSD slot za kartice do 32 GB). Njegove relativno skromne kamere imaju senzore od 2 MP (prednja) i 5 MP (glavna, sa autofokusom i LED blicem), dok je za napajanje na raspolaganju izmenjiva baterija kapaciteta 1940 mAh.

Zamena displeja na LG K4

Mada je dosta kompaktan, i ekran ovog pametnog telefona mogao bi se oštetiti ako uređaj ispadne na neku tvrdu podlogu ili pretrpi direktan udarac u displej.

Pri tome je važno odmah proveriti stanje njegove funkcionalnosti – ako LCD telefona ne prikazuje sliku, tačskrin ne reaguje na dodir ili je puklo/napuklo staklo, u pitanju je veći kvar za čiju popravku će morati da se uradi zamena oštećenog ekrana novim.

Naš specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da uradi pouzdanu zamenu ekrana na LG K4 mobilnom telefonu.

To je stručna operacija koju ćemo za Vas obaviti sigurno, bezbedno (bez ikakvih rizika po mobilni uređaj) i, naravno, u najkraćem roku koji realno bude moguć (precizniju procenu možete dobiti na licu mesta).

Cena zamene ekrana na LG K4

Što se tiče cene zamene displeja na LG K4 smartfonu, ona je u servisu Doktor Mobil povoljna. Budite slobodni da nam pišete preko formulara koji ćete pronaći u sledećem odeljku ovog teksta ili da nas pozovete na telefone našeg servisa ako Vam budu trebale konkretnije informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš iskusan i dobro obučen serviserski tim spreman je da Vam kvalitetno pruži svaku profesionalnu uslugu jer u servisu Doktor Mobil u Beogradu, osim efikasne zamene ekrana, vršimo i dekodiranje LG telefona, servis LG mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button