Zamena ekrana na LG K7 u Doktor Mobil servisu

Usluga zamene displeja na LG K7 mobilnom telefonu je profesionalna intervencija koja se vrši u slučajevima kada je na uređaju došlo do trajnog oštećenja ekrana, obično usled nezgodnog pada ili udarca. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovu operaciju vršimo sigurno, bezbedno (bez rizika po telefon) i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Zamena displeja na LG K7 u servisu Doktor Mobil u BeograduLG K7 je, zajedno sa modelom K10, začetnik nove LG-jeve K serije, a reč je o zanimljivom i cenovno privlačnom smartfonu koji ima kapacitivni IPS LCD capacitive touchscreen ekran dijagonale 5.0 inči u ne baš visokoj rezoluciji od 480 x 854 piksela, prekriven blago zakrivljenim 2.5D Arc staklom.

Ovaj uređaj srednje klase, koji se proizvodi u 3G i LTE (4G) verzijama, pokreće četvorojezgarni procesor radnog takta 1.1/1.3 GHz u kombinaciji sa 1.5 GB RAM memorije, dok se 8/16 GB interne memorije microSD karticom može povećati do 32 GB. Operativni sistem mu je Android 5.1 (Lollipop), a tu su i kamere od 5 MP (selfi) i 5 MP ili 8 MP (leđna, sa LED blicem i autofokusom) i izmenjiva baterija kapaciteta 2125 mAh.

Zamena displeja na LG K7

Kao što smo napomenuli u uvodu ovog teksta, ispadanje telefona na neku grublju podlogu ili direktan udarac u displej nose dosta veliki rizik od ozbiljnijeg oštećenja ekrana na mobilnom uređaju.

A ako se pri tome ispostavi da tačskrin smartfona ne reaguje na dodir, LCD ne prikazuje sliku kako treba ili je puklo/napuklo staklo, jasno je da je u pitanju veći kvar koji se može otkloniti jedino zamenom, odnosno ugradnjom novog ekrana.

U specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu postupak zamene ekrana na LG K7 pametnom telefonu vršimo vrlo efikasno, pouzdano i potpuno bezbedno.

Naš stručan i iskusan serviserski tim ovu operaciju za Vas će obaviti garantovano sigurno i u najkraćem roku koji realno bude moguć (tačnu procenu Vam možemo dati kada svoj oštećeni uređaj donesete u servis).

Cena zamene ekrana na LG K7

Uslugu zamene ekrana na LG K7 smartfonu u servisu Doktor Mobil pružamo po povoljnoj ceni. Ukoliko želite da imate preciznije informacije o ceni ili roku za zamenu displeja, slobodno nas pozovite na telefone našeg servisa ili nam pišite preko forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Među profesionalnim intervencijama koje, pored kvalitetne zamene ekrana, takođe vršimo u servisu Doktor Mobil u Beogradu nalaze se i dekodiranje LG telefona, servis LG mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na LG uređajima) i zamena baterije na mobilnom telefonu.