Zamena ekrana na LG K8 2017

Kada Vam se desi da slučajno polomite ili na neki drugi način pokvarite ekran na pametnom telefonu, znajte da smo tu da Vam pomognemo i uspešno otklonimo takav problem. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stručnu uslugu zamene ekrana na LG K8 2017 mobilnom telefonu pružićemo Vam veoma pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Zamena ekrana na LG K8 2017 u servisu mobilnih Doktor Mobil u BeograduLG K8 2017 je prilično kompaktan mobilni telefon vrlo lepog izgleda i povoljne cene, koji u polikarbonatnom kućištu sa aluminijumskim okvirom „donosi“ kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran dijagonale 5.0 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela), sa Gorilla Glass 3 zaštitom.

Ovaj simpatičan smartfon radi na Androidu verzije 7.0 (Nougat), pokretan četvorojezgarnim procesorom maksimalnog radnog takta 1.4 GHz, sa 1.5 GB RAM memorije i 16 GB skladišnog prostora (on se microSD memorijskom karticom može povećati do 32 GB).

Ima i podršku za LTE (4G brzine mreže), kamere od 13 MP (glavna, sa autofokusom, LED blicem i panorama funkcijom) i 5 MP (prednja), kao i izmenjivu bateriju kapaciteta 2500 mAh.

Zamena ekrana na LG K8 2017

Bogato iskustvo našeg servisa pokazuje da se ekrani na mobilnim telefonima najčešće pokvare ili polome kada se uređaj ispusti na grubu površinu (kao što je npr. asfalt, beton, kamen i slično) ili se nekako drugačije nezgodno udare u displej.

Ako pri tome vidite da LCD ne daje sliku, tačskrin ne reaguje na dodir ili je puklo ili napuklo staklo, jasno je da je u pitanju veće oštećenje koje zahteva servisiranje i zamenu neispravnog ekrana novim.

Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam u tom slučaju stoji na raspolaganju da obavi profesionalnu dijagnostiku i efikasno otkloni ustanovljeni kvar na uređaju.

Operaciju zamene displeja na LG K8 2017 pametnom telefonu stručni i veoma iskusni serviseri koji kod nas rade za Vas će obaviti sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno (bez rizika po smartfon), a posebno će se potruditi da ceo postupak bude završen u što je moguće kraćem vremenskom roku.

Cena zamene ekrana na LG K8 2017

Što se tiče cene zamene ekrana na LG K8 2017 smartfonu u našem servisu mobilnih telefona i roku za pružanje te usluge, više informacija možete dobiti ako nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljete pisani upit preko formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, osim opisane zamene displeja na pametnom telefonu, kvalitetno i efikasno će Vam pružiti i svaku drugu profesionalnu uslugu, a neke od naših najvažnijih operacija su dekodiranje LG telefona, servis LG mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema na smartfonima ovog proizvođača) i zamena baterije na mobilnim telefonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button