Lomljenje ili oštećenje ekrana na pametnom telefonu dešava se mnogim vlasnicima modernih smartfona, ali to nije razlog za očajanje, jer je u pitanju problem koji vrlo efikasno i kvalitetno možete rešiti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Naši iskusni i stručni serviseri operaciju zamene ekrana na LG K8 mobilnom telefonu vrše sigurno, pouzdano i bezbedno.

Zamena ekrana na LG K8 u servisu Doktor Mobil u BeograduLG K8 je solidan pametni telefon iz nove LG-jeve K serije koji se može nabaviti po dosta povoljnoj ceni. Dolazi u kvalitetnom metalnom kućištu sa kapacitivnim IPS LCD touchscreen ekranom dijagonale 5.0 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Skladan rad ovog mobilnog uređaja obezbeđuje četvorojezgarni procesor na 1.3 GHz uparen sa 1.5 GB RAM memorije, dok se 8/16 GB (zavisno od verzije) interne memorije microSD memorijskom karticom može povećati do 32 GB. Operativni sistem mu je Android 6.0 (Marshmallow). Za fotografije i video zapise na raspolaganju su Vam kamere od 8 MP (leđna, sa autofokusom i LED blicem) i 5 MP (prednja), a za napajanje je „zadužena“ izmenjiva baterija kapaciteta 2125 mAh.

Zamena ekrana na LG K8

Ekrani na savremenim pametnim telefona prilično lako mogu da se oštete ako Vam uređaj ispadne na neku čvrstu podlogu (npr. beton, kamen, asfalt) ili pretrpi direktan udarac u displej.

U takvoj situaciji najpre treba proveriti stanje funkcionalnosti telefona – ako njegov displej ne prikazuje sliku, tačskrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, očigledno je ekran trajno oštećen i mora se zameniti novim da bi uređaj normalno radio.

Profesionalni tim servisera koji rade u servisu Doktor Mobil stoji Vam na raspolaganju da ovaj problem reši pouzdano, kvalitetno i potpuno bezbedno (bez bilo kakvih rizika po telefon).

Uslugu zamene displeja na LG K8 pametnom telefonu pružićemo Vam garantovano sigurno i u najkraćem mogućem roku (on zavisi samo od trenutnog broja zahteva u servisu).

Cena zamene ekrana na LG K8

Operaciju zamene ekrana na LG K8 smartfonu u našem servisu vršimo po povoljnoj ceni. Ako biste voleli da imate preciznije informacije o ceni ili roku za zamenu displeja, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam jednostavno pošaljite popunjen formular koji ćete videti u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Budite uvereni da je specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uvek tu za Vas i slobodno nam se obratite ako Vam budu trebale pouzdane usluge dekodiranja LG telefona, servisa LG mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena