Naš specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu u prilici je da Vam ponudi pouzdanu i efikasnu uslugu zamene ekrana na LG Magna pametnom telefonu. To je intervencija koju obavljamo sigurno, bezbedno i u što je moguće kraćem vremenskom roku, a treba je sprovesti na uređaju koji je nefunkcionalan zbog kvara ili oštećenja displeja.

Zamena ekrana na LG Magna u servisu mobilnih telefona Doktor MobilLG Magna je solidan mobilni telefon karakterističnog LG-jevskog dizajna koji, uz povoljnu cenu, donosi blago zakrivljen (konkavno) kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran dijagonale 5.0 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela), sa dobrom čitljivošću pod uglom i zadovoljavajućom oštrinom.

Od ostalih karakteristika, vredi pomenuti podršku za Dual SIM i 4G (LTE) brzine mreže, četvorojezgarni procesor na 1.2 GHz, uz koji ide 1 GB RAM i 8 GB skladišne memorije (proširive microSD karticom do 32 GB), OS Android 5.0.1 (Lollipop), kamere sa senzorima od 8 MP (glavna, sa autofokusom i LED blicem) i 5 MP (sekundarna) i vrlo dobru izmenjivu bateriju kapaciteta 2540 mAh.

Zamena displeja na LG Magna

Nepažnja prilikom korišćenja mobilnog telefona i njegovo ispuštanje na neku tvrđu podlogu (asfalt, kamen, beton, itd) mogu dovesti do većih problema, među kojima su u prvom redu kvar ili oštećenje njegovog displeja.

Ako se pri tome ispostavi da LCD uređaja ne daje sliku kako treba, tač skrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, po svoj prilici je posredi ozbiljniji kvar koji se može otkloniti jedino zamenom, odnosno ugradnjom novog ekrana.

Tu važnu specijalističku intervenciju u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas ćemo obaviti pouzdano i efikasno, pa će Vaš smartfon ponovo biti u punoj funkciji.

Operaciju zamene ekrana na LG Magna mobilnom telefonu naši stručan i iskusan serviserski tim vrši sigurno, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po uređaj) i u najkraćem roku koji bude moguć.

Cena zamene ekrana na LG Magna

Uslugu zamene displeja na LG Magna smartfonu u našem servisu mobilnih telefona pružamo po povoljnoj ceni. Ukoliko biste voleli da unapred dobijete preciznije podatke o ceni ili roku za zamenu ekrana, savetujemo Vam da nam pošaljete pisani upit preko forme koja se nalazi u sledećem pasusu ovog teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress. Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  Pored vrlo značajne operacije zamene neispravnog ekrana, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i efikasno obavlja i čitav niz drugih specijalističkih intervencija, kao što su dekodiranje LG telefona, kompletan servis LG mobilnih telefona (pouzdano otklanjanje svih hardverskih i softverskih kvarova na LG uređajima) i zamena baterije na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena