• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na LG Spirit

Pošto sa oštećenim displejem mobilni telefon ne može da bude funkcionalan i da radi normalno, ako Vam se slučajno dogodilo da polomite ekran na svom „mobilnom ljubimcu“, slobodno se obratite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo za Vas operaciju zamene ekrana na LG Spirit pametnom telefonu uraditi sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno.

Zamena ekrana na LG Spirit u servisu Doktor Mobil u BeograduLG Spirit je simpatičan pametni telefon jednostavnog stila koji se može nabaviti po pristupačnoj ceni. Ima blago zakrivljeno polikarbonatno kućište i kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran dijagonale 4.7 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela), zaštićen Gorilla Glass 3 tehnologijom.

Ovaj mobilni uređaj ima instaliran OS Android verzije 5.0.1 (Lollipop), za čiji rad je zadužen četvorojezgarni procesor radnog takta 1.3 GHz, sa 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (+ microSD slot). Primarna 8 MP kamera LG Spirit-a ima autofokus i LED blic, dok sekundarna dolazi sa senzorom od 1 MP. Za napajanje je odgovorna izmenjiva baterija kapaciteta 2100 mAh.

Zamena ekrana na LG Spirit LTE

Bez obzira da li su nešto kompaktniji (kao na modelu LG Spirit) ili veći i da li imaju dodatnu zaštitu, ekrani na pametnim telefonima su dosta osetljive komponente i treba ih dobro čuvati da prilikom eventualnog ispuštanja telefona ili udarca u displej ne bi došlo do njihovog oštećenja.

Ali ako Vam se to i dogodi, što se prepoznaje po tome što LCD ne daje sliku, tač skrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, nemojte previše brinuti, jer ćemo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ovaj problem za Vas rešiti kvalitetno i pouzdano.

Operaciju zamene ekrana na LG Spirit pametnom telefonu naš vrlo stručan i iskusan serviserski tim obaviće veoma sigurno i bezbedno (bez ikakvih rizika po uređaj), a svojski ćemo se potruditi da ovu intervenciju završimo u najkraćem mogućem vremenskom roku (on zavisi isključivo od trenutnog broja naloga u servisu, a precizniju procenu Vam možemo dati na licu mesta).

Cena zamene ekrana na LG Spirit

U servisu Doktor Mobil uslugu zamene displeja na LG Spirit smartfonu pružamo po povoljnoj ceni. Za detaljnije informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone servisa ili nam pošaljete pisani upit preko forme koju ćete videti u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-8049 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Želimo Vam da Vam mobilni telefon radi bez ikakvih problema, ali ako Vama ili Vašim prijateljima nekada zatreba stručna pomoć servisa Doktor Mobil, znajte da efikasno i kvalitetno vršimo dekodiranje LG telefona, servis LG mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih softverskih i hardverskih kvarova), zamenu baterije na mobilnim telefonima i mnoge druge specijalističke intervencije.