Zamena ekrana na Microsoft Lumia 550

Iskusna i dobro obučena serviserska ekipa koja radi u našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu operaciju zamene ekrana na Microsoft Lumia 550 mobilnom telefonu obavlja garantovano sigurno, pouzdano i bezbedno, pa nam se slobodno obratite ukoliko ste se i Vi susreli sa pomenutim problemom na svom pametnom telefonu.

Zamena ekrana na Microsoft Lumia 550 u servisu Doktor MobilMicrosoft Lumia 550 je mobilni telefon prilično povoljne cene i jedan od prvih modela koji radi na operativnom sistemu Microsoft Windows 10 Mobile, a poseduje kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran dijagonale 4.7 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Za rad ovog smartfona odgovoran je četvorojezgarni procesor brzine 1.1 GHz, ukombinovan sa 1 GB RAM memorije i 8 GB skladišne memorije (ona se microSD karticom može povećati do maksimalnih 256 GB). Autonomiju u radu pruža mu uklonjiva baterija kapaciteta 2100 mAh, a kamere dolaze sa senzorima od 5 MP (leđna, sa autofokusom i LED blicem) i 2 MP (selfi).

Zamena ekrana na Microsoft Lumia 550

Pošto je u pitanju vrlo osetljiv deo svakog mobilnog uređaja, ekran bi trebalo dobro paziti, jer se dosta lako može polomiti ili oštetiti pri eventualnom ispadanju telefona na neku tvrdu površinu (kamen, beton, asfalt, itd) ili direktnom udarcu u displej.

A ako se u takvoj situaciji ustanovi da je puklo ili napuklo staklo, LCD ne daje normalno sliku ili tač skrin ne reaguje na dodir, može se zaključiti da je došlo do većeg kvara za čije je otklanjanje potrebno izvršiti zamenu, odnosno ugradnju novog ekrana.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na raspolaganju da zamenu ekrana na Microsoft Lumia 550 pametnom telefonu za Vas uradi efikasno i pouzdano.

To je usluga koju svojim klijentima pružamo sigurno, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po sam uređaj), a naravno i u što je moguće kraćem vremenskom roku.

Cena zamene ekrana na Microsoft Lumia 550

Što se tiče cene zamene displeja na Microsoft Lumia 550 smartfonu, ona je u našem servisu povoljna. U slučaju da Vam zatrebaju konkretnije informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana, budite slobodni da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite putem formulara koji ćete pronaći u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Želimo da znate da je naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu tu za Vas i ukoliko Vam, osim upravo opisane zamene ekrana na pametnom telefonu, budu zatrebale i druge specijalističke usluge, kao što su dekodiranje mobilnih telefona, zamena baterije na mobilnom telefonu ili kompletan servis mobilnih telefona (uspešno rešavanje hardverskih i softverskih problema na smartfonima svih poznatih proizvođača).