Zamena ekrana na Microsoft Lumia 640 u servisu Doktor Mobil u Beogradu

Operacija zamene pokvarenog ili polomljenog displeja jedna je od najvažnijih specijalističkih intervencija koje pouzdano i efikasno obavljamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Tako i uslugu zamene ekrana na Microsoft Lumia 640 mobilnom telefonu svojim klijentima pružamo sigurno, bezbedno i, naravno, u najkraćem mogućem roku.

Zamena ekrana na Microsoft Lumia 640 u servisu Doktor Mobil u BeograduMicrosoft Lumia 640 LTE je pametni telefon pristojnih karakteristika i povoljne cene koji, pored operativnog sistema Microsoft Windows Phone 8.1, karakteriše i kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran dijagonale 5.0 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela), sa ClearBlack tehnologijom i Corning Gorilla Glass 3 zaštitom.

Poseduje i podršku za LTE (4G brzine mreže), kamere sa senzorima od 8 MP (glavna, sa LED blicem i autofokusom) i 1 MP (frontalna), a za skladan rad ovog uređaja odgovoran je četvorojezgarni procesor na 1.2 GHz, u kombinaciji sa 1 GB RAM i 8 GB skladišne memorije (ona se microSD karticom može povećati do 256 GB). Vrlo solidnu autonomiju u radu ovom smartfonu pruža uklonjiva baterija kapaciteta 2500 mAh.

Zamena displeja na Microsoft Lumia 640

Čak i mobilni telefoni sa poznatom zaštitom (kao što je čuveni Gorilla Glass), mogu „doživeti“ lomljenje ili neku drugu vrstu oštećenja ekrana, naročito ako ispadnu na malo tvrđu podlogu ili dođe do direktnog udarca u displej.

Pri tome je važno odmah ustanoviti njegovu funkcionalnost, jer ako LCD uređaja ne prikazuje sliku, tač skrin ne reaguje normalno na dodir ili je napuklo ili puklo staklo, onda je jedino rešenje za uspešnu popravku zamena kompletnog ekrana na telefonu.

Za kvalitetno i efikasno sprovođenje te dosta osetljive profesionalne operacije, naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam uvek rado stoji na raspolaganju.

Postupak zamene ekrana na Microsoft Lumia 640 pametnom telefonu dobro obučena i iskusna serviserska ekipa koja kod nas radi za Vas će obaviti pouzdano, bezbedno (bez rizika po telefon) i u najkraćem roku koji bude moguć.

Cena zamene ekrana na Microsoft Lumia 640

U našem servisu mobilnih telefona cena zamene displeja na Microsoft Lumia 640 smartfonu je povoljna. Naravno, ukoliko Vam zatrebaju preciznije informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana, budite ljubazni da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljite pisani upit kroz formular koji ćete videti u narednom odeljku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored pouzdane i efikasne zamene ekrana na pametnom telefonu, profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu sigurno i kvalitetno pruža i mnoge druge stručne usluge, kao što su dekodiranje mobilnih telefona, zamena baterije na mobilnim telefonima i kompletan servis mobilnih telefona (uspešno otklanjanje hardverskih i softverskih problema na uređajima svih poznatih brendova).