Veći ekran na mobilnom telefonu znači i povećan rizik od njegovog lomljenja ili oštećenja, naročito ako bi došlo do pada uređaja na tvrdu površinu ili direktnog udarca u displej. Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu će u takvoj situaciji biti Vaš pouzdan partner koji će Vam pružiti sigurnu i bezbednu uslugu zamene ekrana na Microsoft Lumia 640 XL pametnom telefonu.

Zamena ekrana na Microsoft Lumia 640 XL – servis Doktor MobilMicrosoft Lumia 640 XL je mobilni telefon ili fablet povoljnije cene i povećih dimenzija, koji u kvalitetnom polikarbonatnom kućištu donosi prostran kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran dijagonale 5.7-inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela), a poseduje i Gorilla Glass 3 zaštitu i ClearBlack tehnologiju (poboljšana čitljivost i kontrast).

Radi na softverskoj platformi Microsoft Windows Phone 8.1, a pokreće ga četvorojezgarni procesor na 1.2 GHz, sa 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (proširive microSD karticom do 256 GB). Tu su i kamere od 13 MP (glavna, sa Carl Zeiss optikom, autofokusom i LED blicem) i 5 MP (širokougaona prednja), dok je za autonomiju u radu zadužena uklonjiva baterija kapaciteta 3000 mAh.

Zamena displeja na Microsoft Lumia 640 XL

Svako ko ima pametni telefon sa velikim ekranom trebalo bi da ga malo bolje pričuva od ispadanja i udaraca, jer je u pitanju veća površina koja bi pri takvom neželjenom razvoju situacije bila izložena „spoljnim uticajima“.

Obično se, pri tome, dešava da napukne ili pukne staklo, displej prestane da daje sliku kako treba ili se pokvari tač skrin (ne reaguje na dodir), što su sve pokazatelji da je na telefonu potrebno izvršiti zamenu i ugradnju oštećenog ekrana novim.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu da za Vas operaciju zamene ekrana na Microsoft Lumia 640 XL mobilnom telefonu obavi sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno (bez rizika po smartfon), uz poseban trud da čitav posao bude završen u što je moguće kraćem vremenskom roku.

Cena zamene ekrana na Microsoft Lumia 640 XL

Uslugu zamene displeja na Microsoft Lumia 640 XL smartfonu u našem servisu pružamo po povoljnoj ceni. Slobodno nam pišite preko formulara koji ćete naći u narednom pasusu ovog teksta ili nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ako Vam budu trebale konkretnije informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Koji god hardverski ili softverski problem da imate na pametnom telefonu, možete se obratiti servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, jer pored opisane zamene ekrana, uspešno i pouzdano radimo i dekodiranje mobilnih telefona, zamenu baterije na mobilnim telefonima i kompletan servis mobilnih telefona (efikasno otklanjanje kvarova na uređajima svih poznatih proizvođača).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena