Zamena ekrana na Huawei Honor 7C

Za zamenu ekrana na vašem Huawei Honor 7C mobilnom telefonu treba vam pouzdan i ekspeditivan servis? U tom slučaju servis mobilnih telefona Doktor Mobil je upravo ono što tražite. Mi imamo tim izuzetnih stručnjaka koji uspešno rešavaju veliki broj različitih popravki među kojima je i zamena displeja na Huawei Honor 7C mobilnom telefonu.

Među našim klijentima su brojni vlasnici visokokvalitetnih telefona. Kako smo mogli primetiti, mnogi od njih su istinski zaljubljeni u svoj telefon, pa možete samo petpostaviti koliko ozbiljno shvataju bilo kakvo oštećenje na svojim uređajima. Na prvi znak nepravilnosti u radu kod, oni odmah dolaze u Doktor Mobil, što je, svakako, pametna odluka.

Huawei Honor 7CHuawei Honor 7C  je uređaj kvalitetne izrade i pristojnih specifikacija. Za estete je možda važno napomenuti i da je izrađen u modernim nijansama crne, crvene, zlatne i plave boje.

Radi na operativnom  sistemu Android 8.0 (Oreo). Ima 3/4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije koju je umetanjem microSD kartice moguće proširiti za 256 GB. Poseduje dvostruku kameru – 13 MP + 2 MP i skener za prepoznavanje lica i otiska prsta.

 

Zamena ekrana na Huawei Honor 7C

Koliko god vodili računa i pazili svoj telefon, dođe momenat kada pažnja popusti i telefon nam ispadne. Tada su, ukoliko je „nezgodno“ pao, moguće različite posledice: tačskrin nema funkciju, ekran je crn, pa čak i napukao ili pukao. To samo znači jedno – Huawei Honor 7C zahteva zamenu ekrana.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vrši operaciju zamene ekrana na Huawei Honor 7C mobilnom telefonu izuzetno uspešno. O tome svedoče naše zadovoljne mušterije i njihovi mnogobrojni mobilni telefoni, koji nakon naše intervencije nemaju period oporavka, već odmah mogu nastaviti sa radom u vašoj službi.

Doktor Mobil je ponosan i zadovoljan što može da vam pruži sigurnost u izlečenju vašeg povređenog Huawei Honor 7C mobilnog telefona. Naše doktorske ruke su te u kojima će vaš telefon “ponovo progledati”, a svakako ćemo se potruditi da to bude i u što kraćem roku.

Cena zamene ekrana na Huawei Honor 7C

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil vrše se sve vrste servisiranja vaših Huawei mobilnih telefona. Pored toga, pohvalili bismo se činjenicom da je naša stručnost dosegla veliki nivo u sferi servisiranja gotovo svih brendova i modela mobilnih telefona, o čemu se detaljno možete informisati i na našem sajtu https://www.servismobilnihtelefona.com.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button