Doktor Mobil je idealno rešenje ukoliko je potrebno zameniti ekran za mobilni telefon kao što je Samsung Galaxy J3 (2017). Naš servis garantuje za precizno, ciljano i efikasno servisiranje i uspešno vrši zamenu displeja koja će vašem mobilnom telefonu ponovo „udahnuti život“.

Godinama stabilno poslujemo i gradimo svoj imidž koji je zasnovan na pozitivnim utiscima naših klijenata. Prošli smo kroz različite etape razvoja i profesionalnog napretka koji je usavršio našu uslugu zamene ekrana za Samsung telefone i upotpunio stečena znanja i veštine naših stručnjaka.

Samsung Galaxy J3 (2017) - zamena ekranaSamsung Galaxy J3 (2017) – radi na operativnom sistemu Android 7.0 (Nougat) koji je moguće nadgraditi na Android 8.0 (Oreo). Poseduje 2 GB RAM memorije i 16 GB interne memorije koju je umetanjem microSD kartice moguće proširiti za 256 GB.

Glavna kamera ima 13 MP, a fotografisanje je olakšano pokretnim dugmetom za blendu. Prednja “selfi” kamera ima 5 MP, LED blic i mogućnost ručne kontrole otvora blende.

Od zanimljivosti koje pruža Samsung Galaxy J3 (2017) izdvojili bismo mogućnost paralelnog korišćenja dva Messenger naloga (npr. privanog i poslovnog).

Pored toga, ovaj model ima dodatni sloj zaštite vaših podataka u vidu Secure foldera – u pitanju je šifrovan prostor koji nudi mogućnost čuvanja i skrivanja različitih sadržaja kao što su fotografije, video zapisi, dokumenta i slično.

Zamena ekrana za Samsung Galaxy J3 (2017)

Svaki član Doktor Mobil servisa podjednako je važan deo neraskidive celine koja već godinama besprekorno funkcioniše. Važno nam je da naš odnos odiše sigurnošću i poverenjem jer to lako prenosimo i na svoje klijente koji uvek nepogrešivo prepoznaju da kada im zatreba zamena displeja na telefonu Galaxy J3 (2017) na nas mogu da se oslone u potpunost.

Kada nam se povodom zamene ekrana za Samsung Galaxy J3 (2017) potrudićemo se da vam najpre pružimo apsolutno sve informacije koje vama mogu biti važne jer smatramo da je najbolje da unapred znate trajanje servisne usluge i iznos finansijske naknade za istu.

Doktor Mobil će postupku zamene ekrana pristupiti ozbiljno i odgovorno, pa ni rezultat neće izostati. Iz uspešne zamene displeja na telefonu Samsung Galaxy J3 (2017) dalje proizilazi zadovoljan klijent, a zadovoljan klijent je najbolja „reklama“ koju možemo dobiti.

Cena zamene displeja na pametnom telefonu – Samsung Galaxy J3 (2017)

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:




* obavezna polja



Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Zamena ekrana samo je delić širokog spektra naših usluga kada je u pitanju servis za Samsung telefone. Doktor Mobil pored zamene ekrana za Samsung Galaxy J3 (2017) vrši i popravku ili zamenu čitača SIM kartice, „spašavanje“ podataka, dekodiranje Samsung telefona i još mnogo toga.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena