Zamena ekrana na Motorola Moto M

Ispadanje na čvrstu podlogu (npr. asfalt, beton, kamen) spada među najčešće uzroke ozbiljnijeg oštećenja displeja na mobilnim uređajima i tada je važno znati ko Vam može sigurno pomoći da uspešno rešite nastali problem. Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu da za Vas izvrši pouzdanu i bezbednu zamenu ekrana na Motorola Moto M pametnom telefonu.

Zamena ekrana na Motorola Moto M u servisu Doktor MobilMotorola Moto M je pametni telefon ili fablet nešto većih gabarita koji u metalnom kućištu donosi veliki kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran dijagonale 5.5 inči u Full HD rezoluciji (1080 x 1920 piksela).

Ovaj uređaj radi na OS Android 6.0.1 (Marshmallow) za čije brzo pokretanje je odgovoran osmojezgarni procesor na 1.95 GHz, ukombinovan sa 3/4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije koja se microSD karticom može proširiti do 256 GB, a tu su i podrška za hibidni Dual SIM, čitač otiska prstiju, integrisana baterija od 3050 mAh i kamere sa senzorima od 16 MP (glavna, sa faznim autofokusom, LED blicem, panorama i Auto-HDR funkcijama) i 8 MP (sekundarna).

Zamena displeja na Motorola Moto M

Mada je kvalitetno izrađen i ima jako metalno kućište, ni ovaj smartfon nije neuništiv i trebalo bi ga pričuvati od eventualnih oštećenja ekrana do kojeg dosta lako može doći prilikom direktnog udarca u displej.

Ukoliko pro tome vidite da LCD telefona ne prikazuje sliku, tač skrin ne reaguje normalno na dodir ili je napuklo staklo, jasno je da je ekran trajno oštećen i da se mora zameniti novim.

U takvoj situaciji servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam uspešno može pomoći pouzdanom operacijom zamene ekrana na Motorola Moto M mobilnom telefonu.

Ovu profesionalnu uslugu pružićemo Vam garantovano sigurno, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po smartfon) i u najkraćem roku koji realno bude moguć (precizniju procenu možemo Vam dati na licu mesta).

Cena zamene ekrana na Motorola Moto M

Što se tiče cene zamene displeja na Motorola Moto M smartfonu, ona je u našem servisu povoljna. Da biste dobili detaljnije informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljite pisani upit kroz formular u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu u prilici je da Vam ponudi i brojne druge profesionalne intervencije na pametnim telefonima, kao što su dekodiranje Motorola telefona, servis Motorola mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na Motorola uređajima) i zamena baterije na mobilnom telefonu.