Napuklo staklo, LCD koji ne prikazuje sliku ili kada tačskrin ne reaguje na dodir, prilično su jasni znaci da je na mobilnom uređaju ozbiljnije pokvaren ili oštećen displej. Takvo stanje zahteva stručnu intervenciju zamene ekrana na Motorola Moto Z pametnom telefonu koju u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu obavljamo sigurno, pouzdano i bezbedno.

Zamena ekrana na Motorola Moto Z u servisu Doktor MobilMotorola Moto Z je neverovatno tanak (5.2 mm) mobilni telefon, odnosno fablet premijum kvaliteta koji u staklo-metal kućištu donosi odličan kapacitivni Amoled touchscreen ekran dijagonale 5.5 inči u Quad HD rezoluciji (1440 x 2560 piksela), sa poznatom Gorilla Glass zaštitom 4. generacije.

Ovaj sjajan mobilni uređaj ima i druge karakteristike vredne hvale – tu su četvorojezgarni procesor (2×1.8 GHz & 2×1.6 GHz) sa 4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije (plus microSD slot za kartice do 256 GB), OS Android 6.0.1 (Marshmallow) ili 7.1.1 (Nougat), kamere od 13 MP (glavna, sa optičkom stabilizacijom slike, laserskim autofokusom i dvotonskim LED blicem) i 5 MP (selfi, koja takođe ima LED blic) i integrisana baterija kapaciteta 2600 mAh.

Zamena displeja na Motorola Moto Z

Mobilni telefoni vrlo kvalitetne izrade, koji imaju i ozbiljniji nivo zaštite, dosta su otporniji na padove i udarce, pa ipak, i na njima se, u nekom nepovoljnom sticaju okolnosti (direktan udarac u displej, jači pad na grubu površinu) može polomiti ili oštetiti ekran.

Pri tome je bitno odmah proveriti stanje njegove funkcionalnosti – ako displej ne daje normalno sliku, tač skrin ne reaguje na dodir ili je napuklo/puklo staklo, očigledno je u pitanju veći kvar za čije se otklanjanje mora izvršiti zamena kompletnog ekrana.

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da sofisticiran posao zamene ekrana na Motorola Moto Z mobilnom telefonu za Vas obavi pouzdano i efikasno.

Ovu uslugu naši iskusni i stručni serviseri pružiće Vam garantovano sigurno, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po uređaj), a takođe i u realno najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ekrana na Motorola Moto Z

Operaciju zamene displeja na Motorola Moto Z smartfonu u našem servisu vršimo po povoljnoj ceni. Za više informacija o ceni ili roku za zamenu ekrana, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa, a možete nam i pisati preko formulara koji ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma:
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu poznat je po uspešnom i pouzdanom rešavanju svih hardverskih i softverskih problema na pametnim telefonima, pa nam se slobodno obratite i ukoliko Vam, osim zamene ekrana, zatrebaju usluge dekodiranja Motorola telefona, servisa Motorola mobilnih telefona ili zamene baterije na mobilnom telefonu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena