Zamena ekrana na Nokia 3.1 Plus  jedna je od dostupnih usluga koje možete obaviti u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil.

Slomljeni ekran Vašeg Nokia 3.1 Plus ćemo pouzdano zameniti novim i vratiti telefonu postojano funkcionisanje.

Ukoliko Vam je potrebna neka druga servisna intervencija, možete nas kontaktirati jer naš servis je na raspolaganju za sve popravke na Vašem smartfonu.

Ako želite ili Vam više odgovara, možete telefon poslati kurirskom službom na popravku.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Nokia 3.1 Plus ekran

nokia 3.1 plus zamena ekrana

Nokia 3.1 Plus na šta sam naziv ovog uređaja ukazuje, ima veći ekran od osnovnog modela 3.1 i to veličine 6.0 inča. Tip displeja ovog smartfona je IPS LCD.

Rad ekrana podržava baterija kapaciteta 3500 mAh, što predstavlja solidan odnos ove dve komponente.

Nešto skromnija rezolucija ekrana 720 x 1440 piksela ipak zadovoljava osnovne potrebe korisnika, pogotovo ako se u obzir uzme i cenovna pristupačnost uređaja.

Ipak, cenovna pristupačnost je mač sa dve oštrice, a u ovom slučaju se ogleda u tome što je Corning Gorilla Glass zaštita izostala, pa je potrebna dodatna pažnja kako bi se oštećenja izbegla.

Nokia 3.1 Plus ekran ne reaguje na dodir

Lomljenje ekrana na Nokia 3.1 Plus najčešće je posledica pada uređaja ili direktnog udarca. A ako se nakon toga pojavi neki od pratećih simptoma, zamena displeja je jedino rešenje problema.

Pored toga što će se na ovaj način polomiti ili ogrebati ekran telefona, problem nije samo estetske prirode jer oštećenje ekrana izaziva i poteškoće u radu displeja ili tačskrina.

Smanjena funkcionalnost ekrana Nokia 3.1 Plus može se manifestovati kao nemogućnost da vidite sadržaj displeja na pojedinim mestima ili da u tim delovima oštećenog ekrana tačskrin ne prihvata komande.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Potpuna disfunkcionalnost ekrana Nokia 3.1 Plus će potpuno onesposobiti Vaš uređaj jer ekran neće raditi uopšte. Može biti potpuno crn i uopšte ne reagovati na dodir.

Kada se ovakve smetnje pojave, preporučujemo da ih otklonite odmah jer će Vas blagovremeno rešavanje problema poštedeti daljih komplikacija.

Zamena ekrana Nokia 3.1 Plus

zamena ekrana nokia 3

Ako ste već prepoznali navedene situacije, savetujemo da posetite Doktor Mobil servis i pouzdano otklonite ovaj neprijatan problem.

Zamena displeja Nokia 3.1 Plus obavlja se rutinski ali pažljivo, uz upotrebu adekvatnih alata i primenu stručnih veština.

Nakon intervencije zamene, prostrani ekran Nokia 3.1 Plus će ponovo zasijati i raditi kao da problema nikada nije ni bilo.

Informacije o ceni i vremenskom roku zamene ekrana na Nokia 3.1 Plus možete dobiti putem telefona ili kontakt forme u produžetku.

I naravno, uvek ste dobrodošli da nas lično posetite!

Nokia 3.1 Plus zamena ekrana cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena