Zamena ekrana na Nokia 3 je postupak kojim se uklanja polomljeni ekran telefona i tako mu se vraća funkcionalnost.

Doktor Mobil servis menja ekran na velikom broju modela a pored toga Vam pruža i druge servisne usluge kao što su zamena baterije ili dekodiranje.

Za sve neophodne popravke na Vašem smartfonu posetite naš servis mobilnih telefona ili nas pozovite na ponuđene brojeve.

Imate i mogućnost da pošaljete telefon u servis kurirskom službom po izboru, a nakon popravke istim putem dobijate uređaj nazad.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Nokia 3 ekran

nokia 3 zamena ekrana

Nokia 3 je smartfon skromnih karakteristika iz cenovno pristupačnog ranga. Najveću površinu ovog uređaja zauzima IPS LCD ekran od 5.0 inča, rezolucije 720 x 1280 piksela, a zaštićen je i Gorilla Glass tehnologijom.

Ekran Nokia 3, gustine 294 ppi, neće Vam pružiti doživljaj intenzivnih i jarkih boja, čak se smatra da su boje znatno tamnije što se može uočiti prilikom fotografisanja čak i u uslovima dobrog osvetljenja.

Ali celokupan utisak koji odaje je dosta dobar, s obzirom da za skromnu svotu novca možete dobiti sasvim pristojan telefon.

Ovaj uređaj radi na platformi Android 7.0 sa mogućnošću unapređivanja do 8.1, a kapacitet integrisane baterije je 2630 mAh.

Oštećen displej na Nokia 3

Kao rezultat pada, udarca ili nekog drugog mehaničkog oštećenja, nastaće polomljen ekran na Nokia 3 smartfonu.

Oštećenje displeja na Nokia 3 može biti neznatno u vidu ogrebotine ali i veoma vidljivo i ozbiljno kao što su situacije da je ekran napukao ili je smrskan.

Ovo Vas može dovesti do ozbiljnih problema koji će narušiti ne samo fizički izgled već i rad ekrana Vašeg telefona.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Usled takvih oštećenja, senzori tačskrina mogu potpuno ili delimično prestati da funkcionišu, a u najgorem slučaju displej Nokia 3 će biti skroz crn i disfunkcionalan.

Ako ste prepoznali jedan od gore navedenih simptoma, vreme je da se obratite servisu koji će za Vas otkloniti problem.

Zamena ekrana Nokia 3

zamena ekrana nokia 3

Iako se ona narodna izreka „Bolje sprečiti nego lečiti“ pokazala kao istinita nebrojeno mnogo puta, postoje situacije nad kojima ne možemo imati potpunu kontrolu.

Trenutak nepažnje je dovoljan da se telefon ispusti i ekran slomi, a ako problem niste mogli nikako da izbegnete, mi ćemo Vam pomoći da ga rešite.

Doktor Mobil servis ima neophodno znanje i adekvatne alate kojim će ukloniti polomljen ekran Nokia 3, zameniti ga novim i vratiti uređaju normalan rad.

Zamena ekrana na Nokia 3 jedna je od standardnih usluga u našoj praksi, pa možete biti sigurni da je Vaš smartfon u pravim rukama.

Informacije o ceni i roku zamene ekrana na Nokia 3 možete dobiti putem telefona, a uvek ste dobrodošli da lično posetite servis Doktor Mobil!

Nokia 3 zamena ekrana cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena