Zamena ekrana na Nokia 7.1 je jedna od rutinskih operacija u našem servisu mobilnih telefona.

Servis Doktor Mobil menja ekran na Vašem Nokia 7.1 kao i na bilo kom drugom modelu mobilnog telefona.

Ako imate još problema na pametnom uređaju, obratite nam se za svaki a mi ćemo ga za Vas otkloniti.

Pozovite nas ili posetite, a ako Vam više odgovara pošaljite telefon na popravku kurirskom službom i tako obavite servis bez dolaska lično.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Nokia 7.1 ekran

nokia 7.1 zamena ekrana

Nokia 7.1 je smartfon atraktivnog izgleda koji ima IPS LCD displej od 5.84 inča. Rezolucija ekrana je solidnih 1080 x 2280 piksela a odnos strana odskače od standarda i iznosi 19:9.

Tu je i Corning Gorilla Glass 3 koja štiti ekran, a što se intenziteta boja tiče, Nokia ostaje verna samoj sebi pa se i ovde može uočiti nešto manje živopisan tonalitet.

Ono što je interesantno je to da ekran ovog modela ima specifičan naziv – PureDisplay koji podržan HDR10 sistemom omogućava visok kvalitet oštrine slike.

Predviđeno je da displej podrži baterija od 3060 mAh koja možda nije revolucionarno rešenje u odnosu na veličinu ekrana ali svakako obezbeđuje dobru izdržljivost.

Ekran Nokia 7.1 je oštećen, ne reaguje na dodir

Nažalost, ne postoji stoprocentna zaštita ekrana od oštećenja nastalih usled pada ili udarca. Uprkos sve kvalitetnijim tehnologijama zaštite, lomljenje ekrana se jako često javlja kao problem.

Ako se ekran Nokia 7.1 slomio ili je napukao, a pritom primećujete da nakon toga ne pokazuje sliku normalno ili otežano radi kada mu zadate komandu, ne bi trebalo da zanemarite problem.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Oštećenje ekrana Nokia 7.1 bi trebalo sanirati čim se pojavi jer odlaganje popravke može vremenom proširiti kvar i na ostale delove ekrana.

Nekada ekran može pretrpeti povredu koja će ga ostaviti kompletno crnim i disfunkcionalnim, i postaće nemoguće koristiti uređaj. U tom slučaju je zamena ekrana na Nokia 7.1 neizbežna.

Zamena ekrana na Nokia 7.1

zamena ekrana nokia 7.1

Kako ne bi bilo zabune, treba naglasiti da oštećenje prednjeg stakla nije isto što i oštećenje ekrana. Dok slomljeno staklo nosi samo estetske probleme, slomljeni ekran Nokia 7.1 utiče na rad telefona.

Jasno Vam je da, ukoliko želite da nastavite korišćenje istog uređaja, treba da obavite zamenu displeja na Nokia 7.1.

Zamena ekrana na Nokia 7.1 jedna je od intervencija koje pouzdano obavljamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil.

Nakon servisiranja će ekran Vašeg telefona imati potpuno novi sjaj a tačskrin će ponovo izvršavati sve zadatke koje od njega tražite.

Informacije o ceni i roku obavljanja zamene ekrana na Nokia 7.1 možemo Vam dati telefonom ili ukoliko nas lično posetite i poverite nam ovu intervenciju.

Nokia 7.1 zamena ekrana cena

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena