Ako vam zatreba zamena ekrana za Nokia 7 Plus setite se da je Doktor Mobil servis mobilnih telefona koji je na ovom polju apsolutno sjajan. Mi vam garantujemo kvalitetnu i pouzdanu uslugu, a to možemo zahvaljujući vrsnim serviserima koji godinama “igraju“ za naš tim.

I znate šta još moramo da vam kažemo? Mi još uvek radimo po old school „režimu“, a to znači da nismo zaboravili šta je poštovanje, poverenje i kvalitet. Kod nas ništa nije „instant“, naprotiv, mi radimo i gradimo da bi trajalo – i naše poslovanje i vaše poverenje koje nam već godinama ukazujete.

zamena ekrana - Nokia 7 PlusNokia 7 Plus  – radi na operativnom sistemu Android 8.1 (Oreo), koji je moguće nadgraditi do Android 9.0 (Pie). Raspolaže sa 4 GB RAM i 64 GB ROM memorije koju je moguće proširiti pomoću microSD kartice i to do 256 GB.

Internu memoriju možete ispuniti različitim sadržajima, a veliki deo će vam svakako zauzeti neke lepe slike koje možete napraviti dualnom kamerom ovog telefona koja je odlične rezolucije 12 MP + 13 MP. Pored glavne, Nokia 7 Plus ima i prednju kameru s rezolucijom od 13 MP.

Da biste uživali u fotografisanju, ali i u drugim mogućnostima koje pruža Nokia 7 Plus, svakako će doprineti i baterija značajnog kapaciteta od 3800 mAh, što bi trebalo da je dovoljno i za 19h provedenih u razgovoru.

Zamena displeja za Nokia 7 Plus

Uopšte nije važno na koji način je došlo do oštećenja ekrana. Bilo da vam je ispao, ili je udaren, ili bačen, potpuno je svejedno. Naš Doktor Mobil je tu da zameni ekran mobilnog telefona Nokia 7 Plus i time mu produži životni vek.

Već smo pomenuli servisere našeg tima, ali nismo ih dovoljno dobro predstavili da biste u potpunosti shvatili koliko je zamena displeja na Nokia 7 Plus koju oni vrše besprekorna i kvalitetna. Zapravo, teško je to postići rečima, stručnjaci našeg servisa su najbolji na delu.

I čak ni naše ime nije slučajnost, u domenu svog delovanja, mi jesmo doktori. Zamenu ekrana na Nokia 7 Plus vršimo hiruški precizno i bez ikakvih šansi da ovom intervencijom dodatno oštetimo ili ugrozimo vaš telefon na bilo koji način.

Da li smo vas uverili da smo odličan izbor? Ako i nismo, tim bolje. Dela zaista govore više od reči, a to je razlog više da zamenu ekrana na Nokia 7 Plus prepustite nama kako bismo vam dokazali sve prethodno navedeno. Videćete, biće to početak jedne duge i uspešne saradnje, na obostrano zadovoljstvo.

Cena zamene ekrana na Nokia 7 Plus mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna polja


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Doktor Mobil za gotovo sve modele ovog finskog brenda nudi razne softverske i hardverske intervencije koje su objedinjene servisom Nokia telefona. Pa, bilo da imate Nokia 7 Plus ili neki drugi model Nokia telefona, stojimo vam na raspolaganju.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena