Zamenu displeja na Samsung A500 Galaxy A5 i Samsung A510 Galaxy A5 (2016) pametnim telefonima u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno. Ako i Vi imate polomljen ili oštećen ekran na svom smartfonu, slobodno nam se obratite, pa ćemo problem rešiti kvalitetno i u najkraćem mogućem roku.

Zamena ekrana na Samsung Galaxy A5 i A5 2016 – Doktor MobilSamsung Galaxy A5 i Samsung Galaxy A5 (2016) su kvalitetni pametni telefoni izrađeni u vrlo poznatom Samsung dizajnu, sa veoma dobrim performansama i odličnim kapacitivnim Super AMOLED touchscreen ekranima.

Na oba ova smartfona ekrani su zaštićeni Gorilla Glass 4 tehnologijom, a što se tiče veličine – displej na starijem modelu A5 dolazi sa dijagonalom od 5.0 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela), dok se novija verzija A5 (2016) može pohvaliti nešto većim 5.2-inčnim ekranom Full HD rezolucije (1080 x 1920 piksela).

Zamena ekrana na Samsung Galaxy A5 i A5 (2016)

Iako ovi lepi pametni telefoni imaju ekrane izvrsnog kvaliteta, koji se odlikuju i poznatom Gorilla Glass zaštitom, to ipak ne znači da su neuništivi, pa i njih treba pričuvati da se prilikom slučajnih udaraca ili ispadanja uređaja ne ošteti njihov displej.

A ako do neke takve situacije i dođe, jako je važno ustanoviti stanje funkcionalnosti telefona. U slučaju da displej uređaja ne prikazuje normalno sliku ili tač skrin ne reaguje na dodir u svim delovima ekrana, onda je u pitanju veći kvar koji se može otkloniti jedino zamenom kompletnog ekrana.

Ukoliko, pak, ustanovite da LCD daje sliku kako treba i touchscreen valjano reaguje na dodir, a samo je napuklo ili je slomijeno staklo na telefonu, tada bi se popravka uspešno mogla obaviti zamenom stakla na Samsung Galaxy A5 (A500, A510) mobilnom telefonu.

U svakom slučaju, naš vrlo stručan i iskusan tim servisera operaciju zamene ekrana na Samsung Galaxy A5 A500 i Samsung Galaxy A5 (2016) A510 mobilnim telefonima vrši garantovano sigurno, pouzdano i u realno najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ekrana na Samsung Galaxy A5 i Samsung Galaxy A5 (2016)

Zamenu displeja na Samsung A500 Galaxy A5 i Samsung A510 Galaxy A5 (2016) smartfonima u našem servisu obavljamo po povoljnoj ceni. Ako Vam budu trebale konkretnije informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana, izvolite, pozovite nas na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljite pisani upit preko formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na:

  Pozovite i zakažite termin

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt formular  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Budite sigurni da je specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uvek tu za Vas i slobodno nam se obratite i ukoliko Vam, osim navedene operacije zamene ekrana, nekada zatrebaju profesionalne usluge dekodiranja Samsung telefona, servisa Samsung mobilnih telefona (kvalitetno rešavanje svih softverskih i hardverskih problema) ili zamene baterije na mobilnom telefonu.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena