Zamena ekrana na Samsung A6+ je usluga koju pouzdano pruža servis mobilnih telefona Doktor Mobil.

Ekran tj. displej telefona se usled pada, udarca ili bilo kog drugog mehaničkog delovanja može slomiti i tako prestati da radi.

Zbog toga smo tu da zamenimo slomljeni ekran Vašeg A6+, a sve što treba da uradite je da nas pozovete ili posetite.

Ako niste iz Beograda omogućavamo i dostavljanje telefona kurirskom službom.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Samsung Galaxy A6+ ekran

  dekodiranje samsung a6 plus

  Super AMOLED ekran Samsung Galaxy A6+ smartfona ima dimenzije 6.0 inča i predstavlja poboljšanje u odnosu na ekran osnovnog modela A6 od 5.6 inča.

  Već dobro provereni Samsungov Super Amoled ekran i na ovom modelu u Full HD-u pokazuje sve svoje karakteristike u vidu intenzivnih, jarkih boja, oštrih slika i verodostojnog pravljenja video snimaka.

  Proporcije ekrana su 18.5:9 i podržane su rezolucijom 1080 x 2220 piksela, a ekran podržava i always-on display opciju.

  Ekran A6+ je crn a touchscreen ne reaguje

  Oštećenje ekrana Samsung A6+ neće moći da Vam promakne. Pored evidentnih pukotina ili ogrebotina, pojaviće se i znatni problemi u radu koje ćete gotovo odmah prepoznati.

  Na displeju telefona se mogu pojaviti linije i tako Vam otežati da jasno vidite sadržaj na njemu, ali oštećenje može uticati i na sam rad ekrana ili tačskrina.

  Jedan od takvih problema je kada ekran posle pada ili udarca prestane da radi tj. da prikazuje sliku. Takođe, slomljeni ekran A6 Plus može poremetiti i funkcionisanje samog tačskrina.

   Pozovite nas

   011 / 4022-611

   Ako tačskrin prestane da reaguje u svim ili samo određenim delovima ekrana, to je znak da Vam je potrebna zamena displeja na Samsung A6+.

   Ista je situacija i kada je ekran A6 Plus crn i disfunkcionalan. I tada se problem otklanja jedino zamenom oštećenog ekrana.

   Zamena displeja na Samsung Galaxy A6+

   samsung a6 plus zamena ekrana

   Kako biste mogli da uživate u punom sjaju ovog raskošnog Super AMOLED ekrana od 6.0 inča, ne odlažite njegovu zamenu ako se oštetio na bilo koji način. Oštećenje displeja se čak može i proširiti ako se ne tretira na vreme.

   Doktor Mobil servis može vratiti ekran A6+ telefona u besprekorno stanje pa nam sa sigurnošću možete prepustiti da to i obavimo za Vas.

   Zamena ekrana na Samsung A6+ pouzdano uklanja sva oštećenja, bez obzira na koji način su nastala, a ekranu ponovo omogućava postojan rad.

   Za više informacija o ceni i roku ove intervencije nas možete kontaktirati putem telefona ili forme pri dnu teksta.

   Precizan rok zamene ekrana na Samsung A6+ pouzdano možemo dati tek nakon obavljene dijagnostike prilikom ostavljanja telefona na popravci.

   Samsung A6 Plus zamena ekrana cena

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

    Pozovite nas i zakažite servis

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma
    * obavezna polja    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    AKS Sabac Brza Posta
    PostExpress Posta Srbije

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena