Ako imate problem sa slomijenim ili na neki drugi način oštećenim ekranom na mobilnom telefonu, nemojte da se nepotrebno brinete jer Vam možemo pomoći da se taj kvar otkloni efikasno i pouzdano. Zamenu ekrana na Samsung Galaxy J7 ili J7 (2016) pametnom telefonu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo vrlo sigurno i bezbedno.

Zamena ekrana na Samsung Galaxy J7 u servisu Doktor MobilSamsung Galaxy J7 J700 i Samsung Galaxy J7 J710 (2016) su cenovno pristupačniji Samsungovi pametni telefoni, odnosno fableti, dobro poznatog dizajna, koji dolaze sa velikim kapacitivnim Super Amoled touchscreen ekranima dijagonale 5.5 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Za rad operativnog sistema Android (5.1/6.0.1) instaliranog na ove uređaje odgovoran je osmojezgarni procesor (4×1.4/1.6 GHz & 4×1.0 GHz) uparen sa 1.5/2 GB RAM memorije, dok se 16 GB interne memorije opredeljene za podatke i aplikacije microSD karticom može povećati do 256 GB. Uz kamere od 5 MP (selfi, sa LED blicem) i 13 MP (leđna, sa autofokusom, LED blicem, panorama i drugim funkcijama), ovi telefoni imaju uklonjive baterije kapaciteta 3000/3300 mAh.

Zamena ekrana na Samsung Galaxy J7 (J700, J710)

Kada imate mobilni telefon sa prilično velikim ekranom, kakav je upravo i Galaxy J7, prirodno je da malo više obratite pažnju na njegovu bezbednost, jer prilikom eventualnog ispadanja telefona dosta lako može doći do oštećenja njegovog displeja.

U takvoj neželjenoj situaciji ključno je proveriti da li je uređaj i dalje funkcionalan. Ako njegov displej ne prikazuje normalno sliku, a tač skrin ne reaguje na dodir u svim delovima ekrana, nažalost, u pitanju je veće oštećenje i mora se zameniti kompletan ekran.

Ako ste imali više sreće pa je na mobilnom telefonu samo napuklo ili puklo prednje staklo, onda popravku uspešno možemo da obavimo zamenom stakla na Samsung Galaxy J7 pametnom telefonu.

Vrlo stručan i iskusan tim servisera Doktor Mobil servisa operaciju zamene ekrana na Samsung J700 Galaxy J7 i Samsung J710 Galaxy J7 (2016) mobilnim telefonima vrši veoma pouzdano i bezbedno, a to je usluga koje ćemo Vam pružiti i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ekrana na Samsung Galaxy J7 (J700, J710)

U našem servisu cena zamene displeja na Samsung Galaxy J7 smartfonu je povoljna. Ako želite da imate konkretnije informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana, najbolje bi bilo da nam pošaljete pisani upit preko formulara u nastavku teksta, a možete nas i pozvati na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

U specijalističke intervencije koje uspešno i efikasno radimo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, osim opisane zamene ekrana, spadaju i dekodiranje Samsung telefona, servis Samsung mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke) i zamena baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena