Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu specijalizovan je za profesionalno rešavanje različitih hardverskih i softverskih problema na smartfonima, a jedan od najvažnijih je zamena ekrana. To znači da ćemo zamenu ekrana na Samsung J500 Galaxy J5 mobilnom telefonu uraditi stručno, pouzdano i potpuno bezbedno po telefon. Javite nam se ili dođite u naš servis da uspešno rešimo problem koji imate.

Zamena ekrana na Samsung J500 Galaxy J5Samsung J500 Galaxy J5 je zanimljiv pametni telefon klasičnog Samsung dizajna sa Super Amoled kapacitivnim touchscreen ekranom dijagonale 5.0 inči i rezolucije 720 x 1280 piksela, sa živim prikazom boja i odličnim kontrastom.

Za rad operativnog sistema Android 5.1 (Lollipop) odgovoran je 64-bitni četvorojezgarni procesor takta 1.2 GHz sa 1.5 GB RAM memorije. Tu je i 8 GB interne memorije za skladištenje podataka koja se može povećati microSD karticom do 256 GB.

Ovaj smartfon na leđima ima primarnu 13 MP kameru sa auto fokusom, LED blicom i podrškom za 1080p video, a sa prednje strane je 5 MP selfi kamera sa LED osvetljenjem za noćno snimanje. Baterija mu je kapaciteta 2600 mAh.

Zamena ekrana na Samsung J500 Galaxy J5

Samsung J500 Galaxy J5 ima prilično veliki ekran pa postoji realna opasnost da prilikom pada ili udarca bude oštećen tako da mu za nesmetan rad treba zamena novim. Da je takva situacija nastala prepoznaćete po tome što tač skrin ne reaguje na dodir, staklo je napuklo ili displej ne prikazuje sliku.

Ali ne brinite, servis mobilnih telefona Doktor Mobil je tu za Vas da ovaj problem reši bezbolno i profesionalno. Zamenu ekrana na Samsung J500 Galaxy J5 mobilnom telefonu uradićemo stručno, pouzdano i sasvim bezbedno (bez ikakvih posledica po telefon).

Ako niste iz Beograda možete nam svoj smartfon poslati i nekom od kurirskih službi, a mi ćemo displej zameniti u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ekrana na Samsung J500 Galaxy J5

U servisu Doktor Mobil cena zamene ekrana na Samsung J500 Galaxy J5 telefonu je povoljna. Ako Vam je važno da unapred dobijete detaljnije informacije o ceni ili roku za ovu popravku, pozovite nas slobodno na telefone servisa ili nam pišite putem sledećeg formulara:

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Unesite potrebne podatke u polja koja slede. Informaciju o ceni i rokovima popravke ekrana na Vašem telefonu poslaćemo Vam na e-mail koji navedete.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna polja


Servis Doktor Mobil profesionalno i stručno radi i dekodiranje Samsung telefona, a kao što smo već pomenuli, i kompletan servis Samsung mobilnih telefona koji obuhvata najraznovrsnije hardverske i softverske popravke na smartfonima ovog brenda.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena