• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ekrana na Sony Xperia E5

Ukoliko Vam se slučajno dogodi da sticajem okolnosti slomijete ili nekako drugačije oštetite ekran na svom smartfonu, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu će Vam pružiti stručnu pomoć da se taj problem reši što efikasnije i bezbolnije. Uslugu zamene ekrana na Sony Xperia E5 mobilnom telefonu pružićemo Vam pouzdano i u najkraćem mogućem roku.

Zamena ekrana na Sony Xperia E5 u servisu Doktor MobilSony Xperia E5 je pametni telefon jednostavnog i elegantnog dizajna iz cenovno povoljnije E serije japanskog proizvođača, koji dolazi sa vrlo solidnim kapacitivnim IPS LCD touchscreen ekranom od 5.0 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Neke prosečne performanse za smartfon ovog ranga obezbeđuje četvorojezgarni procesor maksimalnog radnog takta 1.3 GHz, zajedno sa skromnih 1.5 GB RAM memorije, dok se 16 GB interne memorije može proširiti dodatnom microSD karticom. Pristojne kamere modela E5 imaju senzore od 5 MP (selfi) i 13 MP (leđna, sa LED blicem, autofokusom, HDR i panorama funkcijama), a napaja se pomoću integrisane baterije kapaciteta 2300 mAh.

Zamena ekrana na Sony Xperia E5

U specifikacijama ovog pametnog telefona navedeno je da njegov displej ima staklo koje štiti od ogrebotina, ali to nije dovoljna garancija da prilikom neželjenog ispuštanja telefona na neku tvrdu podlogu ili direktnog udarca u displej neće doći do ozbiljnijeg oštećenja ekrana.

Ako se u takvoj situaciji utvrdi da LCD telefona ne prikazuje sliku, tačskrin ne reaguje na dodir ili je napuklo staklo, nažalost, ekran je trajno oštećen i jedino rešenje za popravku uređaja je zamena, odnosno ugradnja novog ekrana.

Tu sofisticiranu operaciju na pametnom telefonu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas ćemo obaviti vrlo pouzdano i potpuno bezbedno (bez rizika po mobilni uređaj).

Uz savremene alate i veliko iskustvo, naši stručni serviseri će postupak zamene ekrana na Sony Xperia E5 pametnom telefonu uraditi sigurno, kvalitetno i u što je moguće kraćem vremenskom roku.

Cena zamene ekrana na Sony Xperia E5

Uslugu zamene displeja na Sony Xperia E5 smartfonu u servisu Doktor Mobil pružamo po povoljnoj ceni. Za sve dodatne informacije o ceni ili roku za zamenu ekrana, najbolje je da nas pozovete na telefone našeg servisa ili nam pišete preko forme u sledećem odeljku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Znajte da je specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil uvek tu za Vas i slobodno nam se javite ako Vam zatrebaju usluge dekodiranja Sony Xperia telefona, servisa Sony Xperia mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema) ili zamena baterije na mobilnoim telefonu.